0



Επεισοδιακή σύλληψη διακινητή «σκληρών» ναρκωτικών

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός διακινητή «σκληρών» ναρκωτικών σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πολυγύρου οι οποίοι έκαναν σήμα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε να σταματήσει για να το ελέγξουν και είδαν τον οδηγό να πετάει από το παράθυρο κάποια αντικείμενα.

Όταν πλησίασαν τον 36χρονο Έλληνα, εκείνος προσπάθησε να διαφύγει για να αποφύγει τη σύλληψη, αλλά οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και του έβαλαν χειροπέδες παρά την αντίσταση που προέβαλε. Όπως αποδείχθηκε, αυτά που είχε πετάξει στο δρόμο ήταν τρεις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 3,1 γραμμάρια κοκαΐνης. Στο σπίτι του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου έγινε έρευνα, βρέθηκε κρυμμένη και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

*** Τα υπολείμματα χασίς που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας 47χρονος Έλληνας, όταν του έκαναν έλεγχο στη Φλώρινα, προκάλεσαν έρευνες στα σπίτια του στο Αμύνταιο. Εκεί, βρέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 125,95 γραμμαρίων και ένα σπρέι πιπεριού. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας και του ασκήθηκε δίωξη για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.


*** Δεν πρόλαβε να φυτέψει τους 40 σπόρους κάνναβης που είχε, ένας 38χρονος στο σπίτι του οποίου στην Κοζάνη έκαναν έρευνα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας. Μαζί με αυτούς, κατασχέθηκαν 14,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 7,8 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα», μία ζυγαριά ακριβείας και ένας πλαστικός τρίφτης με υπολείμματα χασίς. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών. 

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top