0

Δοθηκε στη δημοσιοτητα το ονομα της γυναικας που βρηκε φρικτο θανατο το πρωι της Παρασκευης, σε θανατηφορο τροχαιο δυστυχημα στη Φασουλα.

Συμφωνα με την εφημερις «Πολιτης», (23/4), η γυναικα που καηκε ζωντανη μεσα στο αμαξι της 45χρονης κορης της, που οδηγουσε η ιδια ειναι η Μαρια Θεοδουλου, 65 ετων απο τη Φασουλα.
Η ατυχη γυναικα ειχε δανειστει το αμαξι της κορης της για να παρει τον σκυλο της στον κτηνιατρο για να του κανει εμβολιο. Μερικα μετρα ωστοσο απ εξω απο το χωριο της, εχασε τον ελεγχο του αυτοκινητου και προσεκρουσε σε πασσαλο της ΑΗΚ.

Δεν εγκατέλειπε το όχημα της, εάν δεν απεγκλώβιζε και το σκυλί της, που βρισκόταν μαζί της την ώρα που η άτυχη γυναίκα στη Φασούλα, χτύπησε με το όχημα της και απέκοψε πάσαλο της Ηλεκτρικής, με αποτέλεσμα να προκληθεί βραχυκύκλωμα και να ξεσπάσει φωτιά.

Οδηγός που περνούσε από την περιοχή, έσπευσε προς βοήθεια της γυναίκας, μετά την πρόσκρουση του οχήματος της στον πάσαλο της ΑΗΚ.
Ο άντρας έσπασε το τζάμι του οχήματος, για να απεγκλωβίσει τη γυναίκα, η οποία παρακαλούσε τον οδηγό να την βοηθήσει να ελευθερώσει πρώτα το σκυλί της.
Λίγα δευτερόλεπτα μετά προκλήθηκε έκρηξη και το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.
Τραγική ειρωνεία, η άτυχη γυναίκα έχασε το σύζυγο της από καρκίνο πριν από 4 μήνες, ενώ μαζί είχαν αποκτήσει δύο κόρες.
Ζούσαν και εργάζονταν στη Νότιο Αφρική, ενώ επέστρεψαν στην Κύπρο πριν απο μερικά χρόνια.


xaftaki.com

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top