Ξεψύχησε τελικά σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου είχε μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ, ο 46χρονος από την Κω, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμό με κυνηγετική καραμπίνα από πρώην φίλο της αδερφής του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Ροδιαακής» την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το απόγευμα σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου είχε μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση, ο 46χρονος ομογενής ο οποίος χθες νωρίς το πρωί δέχτηκε τα πυρά από την κυνηγετική καραμπίνα του 56χρονου πρώην φίλου της αδελφής του, μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή Λάμπη της Κω!

Η σοβαρότατη αυτή υπόθεση διερευνάται από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, οι οποίοι σήμερα το μεσημέρι προσήγαγαν τον 56χρονο ο οποίος και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα εκτυλίχθηκαν περίπου στις 5 το πρωί στην περιοχή Λάμπη της Κω όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα ο 46χρονος μαζί με την 37χρονη αδελφή του.

Εκεί μετέβη ο 56χρονος και κρατώντας κυνηγετική καραμπίνα άνοιξε πυρ αρχικά έξω από το σπίτι των δύο αδελφών. Στην συνέχεια αφού πυροβόλησε την κεντρική πόρτα την παραβίασε, μπήκε μέσα και εκεί βρήκε – σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες- τον 46χρονο τον οποίο και πυροβόλησε!

Από τα σκάγια προκλήθηκε ο τραυματισμός του αδελφού ο οποίος αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κω όμως σε μικρό χρονικό διάστημα η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται και έτσι χθες το μεσημέρι μεταφέρθηκε επειγόντως στην Αθήνα. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές  στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός που τον παρέλαβαν κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια όμως η κατάσταση του ήταν κρίσιμη καθώς έφερε τραύμα στον πνεύμονα με αποτέλεσμα, χθες το απόγευμα να χάσει τη μάχη με την ζωή.

Όλα τα στοιχεία της υπόθεσης διερευνώνται από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ρόδου προκειμένου να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση της.

Πάντως βάση των ίδιων πληροφοριών οι λόγοι που φέρονται να ώθησαν τον 56χρονο στις παραπάνω πράξεις φέρονται να έχουν να κάνουν με την σχέση που διατηρούσε έως πριν λίγο καιρό με την 37χρονη αδελφή του παθόντα.



Πηγή  Η ΡΟΔΙΑΚΗ 
 
Top