0


Θα παρακαλούσα όλους τους συναδέλφους Πυροσβέστες -Εθελοντές - Πολιτική Προστασία  και όλους αυτούς που εμπλέκονται σε συμβάντα πρόληψης και διαχείρισης Φυσικών καταστροφών να μπουν στη σελίδα και να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο που θα βρουν στην ενότητα ΔΑΣΙΚΈΣ ΠΥΡΚΑΓΙΈΣ .
Ενα μεγάλο ευχαριστώ εκ των προτέρων





Λίγα λόγια για των Μιλτιάδη Αθανασίου


Ο Μιλτιάδης Αθανασίου είναι Περιβαλλοντολόγος με M.Sc. στην Πρόληψη και Διαχείριση Φυσικών Καταστροφών και 18ετή εμπειρία στην εκπόνηση περιβαλλοντικών μελετών και την περιβαλλοντική εκπαίδευση. Είναι μελετητής (Α.Μ. 14579) στην κατηγορία 27 (Περιβαλλοντικές μελέτες) και υποψήφιος Διδάκτορας στο Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ο τίτλος της Διδακτορικής του Διατριβής είναι "Συμβολή στην επιλογή της καλύτερης μεθόδου πρόβλεψης της συμπεριφοράς δασικών πυρκαγιών για την Ελλάδα" και είναι ο παραλήπτης της υποτροφίας για υποψήφιους Διδάκτορες που δόθηκε από το International Association of Wildland Fire, για το έτος 2014.
Το γραφείο Περιβαλλοντικών Μελετών ‘Μ. Αθανασίου’ λειτουργεί από το 2005, παρέχει υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα και έχει εγκατεστημένο Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών  το οποίο, εκτός από την κατασκευή απλών χαρτών, χρησιμοποιείται ως ένα δυναμικό εργαλείο για την μελέτη φυσικών φαινομένων, την τεκμηρίωση διαχειριστικών προτάσεων και τη λήψη αποφάσεων.

Από το 2011, εργάζεται παράλληλα κατά τις αντιπυρικές περιόδους, ως ιπτάμενος Σύνδεσμος του Πυροσβεστικού Σώματος σε πυροσβεστικό ελικόπτερο βαρέως τύπου (μέλος πληρώματος πυροσβεστικού ελικοπτέρου - firefighting helicopter crew member).

Περισσότερα στην σελίδα που θα βρείτε στα link  αριστερά του blog μας .

http://www.m-athanasiou.gr/el/

http://www.m-athanasiou.gr/el/pyrkagies-3/erotimatologio.html

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top