Η πιο μεγάλη ώρα είναι ... η Τρίτη. Μεθαύριο το μεσημέρι θα πραγματοποηθεί σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr η συνάντηση των ομοσπονδιών και των ενώσεων των σωμάτων ασφαλείας με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.
Οι εκπρόσωποι των ένστολων που ενημερώθηκαν προχθές για το ραντεβού, εμφανίζονται διαθετειμένοι να ζητήσουν ... "όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά", υπενθυμίζοντας στον "τσάρεβιτς" της οικονομίας την
παροιμιώδη θέση της Νέας Δημοκρατίας για τις απαιτήσεις των βαμβακοπαραγωγών στις αγροτικές κινητοποιήσεις του 2004.
Σύμφωνα με την αιτιολογική θέση των συνδικαλιστών, η κυβέρνηση ετοίμασε αμέσως για τους δικαστικούς νομοθετική τροπολογία για τη δικαίωση της ... αυτοδικαίωσης τους που τους αποκαθιστά σε μισθολογικά επίπεδα προ Αυγούστου του 2012, παροτι διαψεύστηκαν οι οικονομικές προβλέψεις της περί απαιτούμενων 47 εκατομ. ευρώ. Η εισοδηματική επαναφορά, μαζί με τα αναδρομικά μόνο για τους δικαστικούς υπολογίζεται πλέον σε 178 εκατ. ευρώ.

Συνεπώς, αναμένεται να επιχειρηματολογήσουν οι αντπρόσωποι των ένστολων, δεν υπάρχει καμία αιτιολογία, ούε δικαιολογία για οποιαδήποτε αναβολή στην ικανοποίηση τους.

http://www.bloko.gr/
 
Top