Έκπληξη μας προκάλεσε η επιστολή αναγνώστη, ότι ακόμη δεν καταβλήθηκε το εκλογικό επιδομα. Δεν γνωρίζουμε καθώς δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται για αστυνομικό ή πυροσβέστη. Δημοσιοποιούμε την επιστολή για δύο λόγους. Πρώτον, γι αυτό καθαυτό το περιεχόμενο της. Δεύτερον και πιο σημαντικό, για ν' ακούσει η ηγεσία ένα ένστολο, που με ξεχωριστή αξιοπρέπεια, διατυπώνει το
πόσο αναγκαία έχουν καταστεί για τους ένστολους και τις οικογενειες τους, ακόμη κι αυτά τα ψίχουλα που τους αναλογούν από το εκλογικό επίδομα.
Διαβάστε την επιστολή.
"Λυπάμαι και συνάμα οφείλω να ομολογήσω ότι ντρέπομαι για την κατάντια μας……. Τρίτη 17-6-2014, αυτό το άμοιρο εκλογικό επίδομα που υποτίθεται ότι θα παίρναμε στις 14-6-2014;, γιατί δεν το δίνουνε ρε παιδιά;;;; Αναγκάζομαι να σας γράψω λόγο της κοροϊδίας αυτής (γιατί περί κοροϊδίας πρόκειται) και μετά από πολλές συζητήσεις με συναδέλφους σήμερα στην υπηρεσία….
Ντρέπομαι που περιμένω διακαώς αυτό το ευτελές ποσό (το οποίο έπρεπε να είναι μεγαλύτερο) για να μπορέσω να βγάλω τον μήνα όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι… εκεί καταντήσαμε!!!!!!!!

Πολλά ερωτηματικά όσον αφορά αυτό το θέμα εγείρονται και δυστυχώς, μοιραία όσο και να μην θες να γίνεις κακοπροαίρετος, δεν σου αφήνουν περιθώρια…. Μα που είναι αυτοί οι συνδικαλιστές τέλος πάντων;;;; "


http://www.bloko.gr/

 
Top