Φόρμες εργασίας και Μ.Α.Π Πυροσβεστών. ..
Ένα από τα σχεδόν καθημερινά πλέον θέματα συζήτησης των πυροσβεστών  σε καθε υπηρεσία είναι τα Μ.Α.Π που ακόμα δεν έχουμε πάρει και πολλοί συνάδελφοι μας επεμβαίνουν σε συμβάντα αστικά π.χ με δασικό κράνος χωρίς ζώνη ασφαλείας και πολλά ακόμα ελλειπή μέσα. Αναμένουμε μήπως το νέο έτος 2016 γίνει κάποιο θαύμα και μας χορηγηθούν. 
Ένα ακόμα θέμα είναι οι αρβύλες που πολλοί συνάδελφοι μας έχουμε να πάρουμε από το 2008.Η αλήθεια είναι ότι πριν από ένα δύο μήνες σε πολλούς συναδέλφους ανά την Ελλάδα χορηγηθηκαν. 
Κάτι τελευταίο και εξίσου σημαντικό για κάθε μάχιμο πυροσβέστη είναι η φόρμα εργασίας που ούτε θυμάμαι πότε πήραμε τελευταία φορά. Σίγουρα έχουν περάσει πολλά χρόνια γιαυτό. ...
Η ενημέρωση που έχουμε στην σελίδα μας - Firemastersface -οσον αναφορά της στολές σας ενημερώνουμε ότι το Φεβρουάριο του νέου έτους θα μας χορηγηθούν με την διαφορά ότι θα είναι άλλο χρώμα. Ίσως και αυτός να είναι ο λόγος αυτής της καθυστέρησης. Πιθανόν το νέο χρώμα να είναι σκούρο μπλε όπως στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κύπρου. 
Αναμένουμε λοιπόν το νέο έτος.

 
Top