0


Βρέθηκε το πτώμα του αστυνομικού Α. Δημοτάκη


Στον αστυνομικό Αντώνη Δημοτάκη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί εδώ και δυόμιση μήνες φέρεται να ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Κυρα-Ελένη στον Υμηττό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός εντοπίστηκε από περιπατητή δίπλα σε μονοπάτι που χρησιμοποιούν περιπατητές και ποδηλάτες.Αμέσως ενημερώθηκε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που με τη σειρά του έστειλε σήμα στην τοπική Αστυνομία. Στο σημείο βρέθηκαν ιατροδικαστής και ομάδα αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.


Δίπλα στο πτώμα βρέθηκε ένα πιστόλι το οποίο μετά από έρευνα διαπιστώθηκε πως ανήκει στον 38χρονο αρχιφύλακα Αντώνη Δημοτάκη ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στις 25 Απριλίου.


Δίπλα στο πτώμα βρέθηκε ένα πιστόλι και ερευνάται αν ανήκει στον 38χρονο αρχιφύλακα Αντώνη Δημοτάκη.Ο αστυνομικός χάθηκε από την Καισαριανή όπου έμενε. Φως στην έρευνα έριξε η διασταύρωση του σειριακού αριθμού του πιστολιού και αυτό γιατί ο Δημοτάκης όταν εξαφανίστηκε είχε μαζί του το υπηρεσιακό του όπλο.

Παράλληλα οι συγγενείς φέρεται να αναγνώρισαν τα ρούχα παρά το γεγονός ότι αυτά είχαν αλλοιωθεί από τις συνθήκες που επικρατούσαν. Αναμένεται και η διασταύρωση των στοιχείων του με τη μέθοδο του DNA.


Ο αστυνομικός συνήθιζε να τρέχει στην ευρύτερη περιοχή του δάσους του Υμηττού, σε Καισαριανή και Βύρωνα. Παρά τις οργανωμένες έρευνες πυροσβεστών, εθελοντών και συγγενών δεν είχε εντοπιστεί μέχρι σήμερα. 

Την εξαφάνιση του 38χρονου Αρχιφύλακα,είχε δηλώσει η οικογένειά του, και οι συνάδελφοί του, καθώς δεν είχε παρουσιαστεί στην υπηρεσία του στις 25 Απριλίου.


Με καταγωγή από τα Χανιά, υπηρετούσε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στην ΥΜΕΤ (Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης). Με δική του αίτηση μετακινήθηκε στην Άμεση Δράση. Διέμενε μόνος του στο διαμέρισμα πολυκατοικίας κοντά στην Έδρα της ΔΥΑΤ στην Καισαριανή, και δεν είχε κάποια σχέση στη ζωή του την περίοδο που εξαφανίστηκε.

Τι λέει ο ιατροδικαστής

Από την αυτοψία και την νεκροψία που διενήργησε ο ιατροδικαστής προκύπτουν τα εξής: Η σορός έφερε ένα μεγάλο τραύμα εξόδου στο πάνω μέρος του κρανίου γεγονός που δικαιολογεί βολή εξ επαφής από το στόμα με φορά προς τα πάνω. Τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει η νεκροτομή στη σορό που θα δώσει και επιπλέον απαντήσεις στα ερωτήματα που υπάρχουν.


Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης
Με πληροφορίες από anikolouli.gr 

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top