0


Ερωτηθείς για την Ελλάδα τις Βρυξέλλες ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής, αρμόδιος για θέματα ψηφιακής αγοράς, Άντρους Άνσιπ είπε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι είναι αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας ως το Eurogroup της 22ας Μαΐου. Σημείωσε ότι η Ελλάδα έχει επιδείξει εξαιρετικές επιδόσεις το τελευταίο διάστημα και ότι οι τελευταίες εξελίξεις είναι πολλά υποσχόμενες.

«Είμαι αισιόδοξος», απάντησε ο Εσθονός Επίτροπος, ο οποίος μαζί με το Κολέγιο των Επιτρόπων ενημερώθηκε σήμερα από τον επίτροπο Οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί για την πορεία του ελληνικού προγράμματος και τα βήματα έως το επόμενο Εurogroup.

Εξάλλου, ο κ. Άνσιπ σημείωσε ότι αύριο θα βρίσκεται στην Αθήνα, όπου θα συναντηθεί με Έλληνες υπουργούς για θέματα ψηφιακής αγοράς. Συγκεκριμένα, ο Α. Άνσιπ αναμένεται να συναντηθεί αύριο με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά καθώς και με την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.

Ο Α. Άνσιπ θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο διεθνές συνέδριο «Ψηφιακή Στρατηγική της Ελλάδας» που διοργανώνει αύριο βράδυ ο ΣΕΒ, με τίτλο «Η Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Χάρτη».


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top