0

Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες πενταετείς πυροσβέστες
Σε συνέχεια τις ηλεκτρονικής μας και τηλεφωνικής μας επικοινωνίας σας ενημερώνω ότι το δικηγορικό γραφείο το οποίο θα αναλάβει την δικαστική μας διεκδίκηση είναι τις Κ.Μαρίας Μαγδαλινής Τσίπρα.
Η επιλογή του συγκεκριμένου δικηγορικού γραφείου έγινε με πολλή αυστηρά κριτήρια ,κατόπιν έρευνας αγοράς και με τη σύμφωνη γνώμη των περισσοτέρων συναδέλφων.
    Όλα αυτά τα χρόνια ,εμείς οι πενταετείς πυροσβέστες που  είχαμε ηλικία 40 χρονών και πάνω (όταν ψηφίστηκε ο νόμος 3938/2011) ήμασταν και θα ήμαστε για πολλά χρόνια ακόμα στην πρώτη γραμμή του πυροσβεστικού σώματος.Δεν μπορούμε να δεχθούμε το γεγονός,γιατί κάποιοι αποφάσισαν για μας χωρίς εμάς ,ότι θα είμαστε οι τελευταίοι των τελευταίων ενώ έχουμε όλα τα προσόντα (τυπικά,φυσικά και πνευματικά)  και ορισμένοι πολύ περισσότερα,σε
συνδιασμό με την πολυετή μας εμπειρία που αντί να την εκμεταλλευτούν την απαξιώνουν ότι μειωνεκτούμε σε σχέση με τους υπόλοιπους μας συναδέλφους 
τριετείς και μόνιμους.
   Την πενταετία που πέρασε ,περιμέναμε αγωνιωδώς την αδικία την οποία υποστήκαμε από το νόμο 3938/2011με κάποια τροπολογία να αποκατασταθεί.
Αυτό όμως δεν έγινε.Βλέποντας αυτήν την κατάσταση  και καθώς ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα παγιώνοντας μία μή αποδεκτή κατάσταση και για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων το επόμενο διάστημα,πήραμε την πρωτοβουλία και επισκευθήκαμε την δικηγόρο -εργατολόγο Κ Τσίπρα.Άκουσε με προσοχή όλα μας τα επιχειρήματα και μας έστειλε την παρακάτω επιστολή  την οποία  σας επισυνάπτω.
Συναδελφοι -Συναδέλφισσες έχοντας εξαντλήσει όλα σχεδόν τα περιθώρια διαλόγου με την πολιτική ηγεσία και παράλληλα με οποιαδήποτε άλλη αγωνιστική δράση,η δικαστική διεκδίκηση είναι ο μόνος ίσως δρόμος που μας απομένει προκειμένου να αποκαταστήσουμε τη μεγάλη αδικία που γίνετε εις βάρος μας.
  Όσοι συνάδελφοι συμμερίζονται τις δικιές μας αγωνίες και επιθυμούν να συμμετέχουν σε μια δικαστική διεκδΙκηση ,παρακαλώ να δηλώσουν συμμετοχή
από 3-04-2017 εώς τις 12-04-2017.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
1)Η παραπάνω ενέργεια αφορά τους ΠΠΥ οι οποίοι κατά τον χρόνο ψήφισης του νόμου 3938/2011 ήταν γεννημένοι από 1-11970 και κάτω(1969,1968..........1962,...........)χωρίς όριο, με μονοδική προυπόθεση να υπάρχει το απολυτήριο ΛΥΚΕΙΟΥ.
2)Το ποσό των 300 € θα δοθεί σε τρεις δόσεις σε διάστημα 3 μηνών.Η πρώτη δόση των 100 € θα πρέπει να καταβληθεί παράλληλα με την ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντως δηλαδή απο 3-4-2017 εώς 12-4-2017.(το ποσό έχει σχέση με έναν αριθμό ατόμων περίπου 200)
3)Τα 100 € θα πρέπει να καταβληθούν στα ΕΛΤΑ σε ΑΠΛΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ στην παρακάτω διεύθυνση:
ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ ΤΣΙΠΡΑ
ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΑΙΩΝ 11
ΤΚ 10682
ΑΘΗΝΑ
4)Στη συνέχεια, στην απόδειξη την οποία θα λάβετε από τα ΕΛΤΑ, θα αναγράψετε το ονομάτεπώνυμο σας και το τηλεφωνό σας και θα την στείλετε με fax 
στο γραφείο τις Κ.Τσίπρα στο παρακάτω νούμερο.:210 3302323 ή θα την σκανάρετε και θα την στείλετε στο παρακάτω  email:mtsipra@otenet.gr 
Οσοι κανετε την κατάθεση στείλτε με ενα sms στο 6948743166 ή ένα email στο tp461969@yahoo.gr με το ονοματεπώνυμό σας ,το κινητό σας και τον αριθμό τις απλής ταχυδρομικής επιταγής.
5)Όσοι κάνετε την κατάθεση σε συνενόηση με το γραφείο της Κ. Τσίπρα θα σας αποστέλνετε για να υπογράψετε ένα πληρεξούσιο,ένα ενημερωτικό σημείωμα του εντολέα και μια εξουσιοδότηση, η οποία πρέπει να υπογραφεί και να βεβαιωθεί το γνήσιο της υπογραφής από ένα ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα ,καθώς επίσεις και όλα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφα που μας ζητάει   και να το στείλετε άμεσα στο παραπάνω δικ.γραφείο.
6)Εαν τα 100 ευρω κατατεθούν στην εθνική τράπεζα επιβαρύνεται με ΦΠΑ 24% ενώ εαν καταβληθούν στα ΕΛΤΑ σε ΑΠΛΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ επιβαρύνονται  μόνο με 2,5 ευρω ταχυδρομικά τέλη.
7)Υπεύθυνη για εμάς στο γραφείο της Κ. Τσίπρα είναι η Κ.Αννα Μαρία Δάρα.
8)Το τηλέφωνο της Κ. Τσίπρα 210 3302240


   Με τιμή 
Τύλλιος Πέτρος
     ΠΠΥ

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top