0
Δελτίο τύπου 04/04/2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ


Ο Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ευστάθιος Ανθόπουλος πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Υπαρχηγό Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Ιωάννη Βασιλειάδη.

Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το Πυροσβεστικό Σώμα, όπως οι νεοσύστατες υπηρεσίες στα αεροδρόμια της χώρας στο πλαίσιο της συμφωνίας με τη Fraport, η εκπαίδευση των Πυροσβεστών που θα υπηρετήσουν σε αυτές, καθώς και οι λύσεις που προσπαθεί να δώσει το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος για την διαμονή τους.

Ο Υπαρχηγός κ. Βασιλειάδης μας διαβεβαίωσε ότι η επιλογή των Πυροσβεστών που θα υπηρετήσουν στα αεροδρόμια έγινε με τις προβλεπόμενες διαφανείς και νόμιμες διαδικασίες. Αναφορικά με τις νεοσύστατες υπηρεσίες (Πυροσβεστικά Κλιμάκια) στις Εθνικές Οδούς τόνισε ότι οι αλλαγές που προέκυψαν στη σύμβαση με της εταιρίες των Εθνικών Οδών είναι προς όφελος του Πυροσβεστικού Σώματος και των υπαλλήλων που θα υπηρετήσουν εκεί. Τέλος, συζητήθηκε η προετοιμασία του Πυροσβεστικού Σώματος για την αντιπυρική περίοδο, η οποία ξεκινά από 1η Μαΐου.

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουμε εμπράκτως το Πυροσβεστικό Σώμα, που καθημερινά βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και προστατεύει με αίσθημα ευθύνης και πολλές φορές με αυτοθυσία το φυσικό πλούτο της χώρας μας, τις περιουσίες των πολιτών και πάνω από όλα την ανθρώπινη ζωή. Τόσο εμείς, όσο και ολόκληρος ο ελληνικός λαός, δεν μπορούμε παρά να νοιώθουμε υπερήφανοι για το αξιόμαχο του Πυροσβεστικού Σώματος.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top