Σοβαρό τροχαίο στη Συγγρού

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Λεωφ. Συγγρού, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι άνθρωποι, ορισμένοι εκ των οποίων σοβαρά.

Το ατύχημα έγινε στις 07.00 το πρωί, όταν δύο οχήματα που κινούνταν με αυξημένη ταχύτητα συγκρούστηκαν στο ύψος του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης. Κατά πληροφορίες στο ένα Ι.Χ. επέβαιναν τέσσερα άτομα και στο δεύτερο άλλα δύο. Ένα από τα δύο οχήματα έκανε αναστροφή την ώρα που το άλλο έμπαινε με μεγάλη ταχύτητα στη Συγγρού, με αποτέλεσμα να σημειωθεί σφοδρή σύγκρουση.

Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, ο οδηγός του Ι.Χ. που επιχείρησε αναστροφή είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.





Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους έξι τραυματίες οι τέσσερις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Εικόνες από το σημείο αποτυπώνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Στο μεταξύ, λίγο πριν από τις 08.30, γερανός έσπευσε στον τόπο του ατυχήματος προκειμένου να αποσύρει τα οχήματα από το οδόστρωμα.

Περίπου στις 9.30 άνοιξε το δεξί ρεύμα ανόδου της Συγγρού που είχε κλείσει λόγω του περιστατικού.














ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ HERMED PHARMACEUTICAL IKE

Με αφορμή το σημερινό τροχαίο ατύχημα επί της οδού Συγγρού όπου ενεπλάκη αυτοκίνητο μάρκας
Citroen C4 μαύρο με διαφημιστικά αυτοκόλλητα της εταιρίας μας, προς αποφυγή λανθασμένων
συμπερασμάτων και παρεξηγήσεων και με σκοπό την σωστή πληροφόρηση, σας ενημερώνουμε
ότι το συγκεκριμένο όχημα δεν ανήκει στην εταιρία μας ( έχει πωληθεί σε ιδιώτη αρχές Σεπτεμβρίου 2016) και δεν σχετίζεται για κάνενα λόγο η εταιρία μας Ηermed Pharmaceutical IKE με το εν λόγω ατυχές συμβάν  της 14/12/2016.


 
Top