Αθήνα 3-9-2014 Α.Π.3343


Προς : Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασ. Κικίλια


Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ

Σας υποβάλλουμε την επιστολή παραίτησης του τακτικού και αναπληρωματικού μέλους του Δ.Σ. του ΤΕΑΠΑΣΑ , εκπροσώπων της ΕΑΠΣ, Ιωάννη Σταμούλη και Φίλιππου Παντελεάκου.
Η παραίτησή είναι η έκφραση της διαμαρτυρίας του πυροσβεστικού προσωπικού, που βλέπει το επικουρικό του και προνοιακό του ταμείο, μετά από δεκαετίες εύρυθμης λειτουργίας, χωρίς κοινωνικό πόρο, βασιζόμενο μόνο στην εισφορά – υστέρημα των Πυροσβεστών να κατεδαφίζονται από την τελευταία νομοθετική ρύθμιση του Ν.4281/2014.

Κύριε Υπουργέ

Στο λίγο χρόνο της θητείας σας, στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου μας, γνωρίσατε από κοντά το δύσκολο έργο που επιτελεί καθημερινά το πυροσβεστικό προσωπικό στην διαρκή μάχη για την διατήρηση της πολιτικής προστασίας της χώρας, υπό το βάρος των ελλείψεων αλλά και της δύσκολης προσωπικής καθημερινότητας εξαιτίας των τεράστιων μισθολογικών περικοπών.
Σαφώς και μόνος δεν μπορείτε να επαναφέρεται την δικαιοσύνη στις αποδοχές μας.
Μπορείτε όμως να σταθείτε δίπλα μας και να στηρίξετε την σύσσωμη πυροσβεστική απαίτηση για ένα ενιαίο αυτόνομο πυροσβεστικό ταμείο (επικουρικό-προνοιακό), που να διασφαλίσει, υπό την εποπτεία σας, την κατ ελάχιστον εξασφάλιση του απομαχικού βίου των συναδέλφων.


                             Με τιμή για το Δ.Σ. της ΕΑΠΣ


http://eapsgr.blogspot.gr/
 
Top