23-5-2014

Σε δύο μέρες ολοκληρώνονται οι αυτοδιοικητικές  εκλογές  στην πατρίδα  μας και θα εκλεγούν οι διοικήσεις όλων των αυτοδιοικητικών  επιπέδων, των οποίων όμως η ανάληψη των καθηκόντων των νεοκλεγμένων θα γίνει στο τέλος του καλοκαιριού.

Όπως είναι γνωστό, η τοπική αυτοδιοίκηση είναι σημαντικός βοηθός του Πυροσβεστικού Σώματος στην δύσκολη υπόθεση της αντιπυρικής προστασίας των δασών.

Η αλλαγή  ηγεσίας όλων  των αυτοδιοικητικών δομών  εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου, μας δημιουργεί ιδιαίτερη ανησυχία για τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας και συνέργειας τους, τόσο στις εργασίες πρόληψης, όσο και στην τυχόν συνδρομή στις επιχειρήσεις πυρόσβεσης όταν απαιτηθεί.
Το Πυροσβεστικό Σώμα, φορτωμένο με τα χρόνια δικά του προβλήματα και ελλείψεις, προσβλέπει στην ουσιαστική συνδρομή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.



Καλούμε  την αυτοδιοικητική ηγεσία της χώρας, σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες, ανεξαρτήτων αποτελεσμάτων και επανεκλογών, τόσο τους παραδίδοντες, όσο και τους παραλαμβάνοντες, σε αγαστή συνεργασία, τουλάχιστον στο εθνικό ζήτημα της πυροπροστασίας, να μας συνδράμουν ουσιαστικά, άμεσα και αποτελεσματικά, ώστε, να ανταποκριθούμε και εμείς με τη σειρά μας αποτελεσματικά στην θωράκιση του πολύτιμου εθνικού φυσικού πλούτου της πατρίδας μας από την πύρινη λαίλαπα.


http://eapsgr.blogspot.ie/

 
Top