firefighters cycladon
ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 16 ΜΑΪ́ΟΥ 2014

Τι συμβαίνει μεταξύ του Σωματείου Αν. Μακ. Θράκης και του Σωματείου Βορείου Ελλάδος ???
 Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν και τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους τον συνδυασμό της Ομοσπονδίας μας.

  FIREMAN Χθες στις 09:31
Τουλάχιστον αυτοί είχαν την αξιοπρέπεια να πουν και ένα ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν στο ενωτικό ψηφοδέλτιο της ΠΟΠΥΣΥΠ.

«Με την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών για την εκλογή αιρετών μελών στο Συμβούλιο Μεταθέσεων των ΠΠΥ, άλλος ένας στόχος μας επιτεύχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά, πως οτιδήποτε είναι αυτό που διεκδικούμε ενωμένοι, τελικά, το κερδίζουμε.

Πλέον, με την συμμετοχή ενός εκπροσώπου των ΠΠΥ προερχόμενου από την Ομοσπονδία μας στο Συμβούλιο του Επιτελικού Σχεδιασμού και με την εκλογή των 2 αιρετών μελών στο Συμβούλιο Μεταθέσεων, η Ομοσπονδία μας καθίσταται ο Αποκλειστικός Εκπρόσωπος των ΠΠΥ………………

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν και τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους τον συνδυασμό της Ομοσπονδίας μας, συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε να επιτευχθεί ο σημαντικότατος αυτός στόχος.
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!!!!
Δεσμευόμαστε για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση σας.»

                                          Για το ΔΣ της Ομοσπονδίας μας                    

       
Ο Πρόεδρος
Φαραντάκης Αλέξανδρος

Ο Γ. Γραμματέας
Ανδρεαδάκης Βασίλειος



Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι των τριών σωματείων ΠΠΥ που είναι εκτός ΠΟΠΥΣΥΠ μαζί με τα μέλη των σωματείων τους και τους φίλους τους που κυρίως είναι από αυτούς που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί στήριξαν το ψηφοδέλτιο της Ομοσπονδίας σε αντίθεση με άλλους που ενώ ήταν μέλη της κατέβηκαν ως ανεξάρτητοι και έκοψαν ψήφους από την παράταξη της.
Εν αντιθέσει ο πρόεδρος του ΑΜΘ ακλουθώντας την τακτική του αντιπροέδρου του, θέλοντας να δικαιολογήσει την καθαίρεση του απο το αξίωμα του Β΄ Αντιπροεδρου στην ΠΟΠΥΣΥΠ και κρύβοντας πίσω από την κουρτίνα τα πραγματικά αίτια, μας ανακοινώσε ότι:

Ο πρόεδρος του σωματείου ΑΜΘ εγραψε:

«Ως Σωματείο σας θέσαμε την ένστασή μας, στο να  συμπεριλάβατε στο ψηφοδέλτιο της Ομοσπονδίας για το συμβούλιο μεταθέσεων πριν αυτό κλείσει, συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία στρέφονται κατά του Σωματείου.
Αλήθεια πως γίνεται η Ένωση η οποία δημιουργήθηκε από δύο πρώην μέλη μας να είναι διασπαστές, και τα πρώην μέλη του Σωματείου μας  να κάνουν νέο Σωματείο,  με τις ευλογίες της Ομοσπονδίας μας παρακαλώ,  που σημαίνει ότι δεν δέχονται τις θέσεις αυτού και κατά συνέπεια της Ομοσπονδίας που ανήκουμε, να μας λασπολογούν και να μας κατηγορούν, και εσείς να τους εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο σας, και να ζητάτε να τους ψηφίσουμε ………………………….»

Όμως για να δούμε χάρη σε ποιους πείρε τους ψήφους στην πραγματικότητα και βγήκε με ένα ψήφο διαφορά πρώτος στην προτίμηση των συνέδρων  μπροστά από Φαραντάκη και Παπαντώνη και έγινε Β΄ Αντιπρόεδρος αν και του ξίνισε και αυτή η θέση!
Μετά την προσφυγή των επιλαχόντων στα Διοικητικά Εφετεία και την ανοιχτή στήριξη του σε αυτούς το καλοκαίρι του 2012 ένα μέρος από ΠΠΥ μέλη του ΑΜΘ στράφηκε προς την ΕΠΠΥΕ και ένα άλλο κομμάτι του ξεκίνησε τις συναντήσεις για να κάνει καινούργιο σωματείο.
Παρόλα αυτά επειδή στα μέσα Ιανουαρίου του 2013 θα γίνονταν εκλογές στο σωματείο αποφάσισαν να κατέβουν σε αυτές με διαφορετικό ψηφοδέλτιο και να ασκήσουν απο μέσα τις ενστάσεις τους.
Όταν αυτό έγινε γνωστό ο πρόεδρος του ΑΜΘ έγινε έξαλλος γιατί έτσι δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει το όνειρο του που ήταν να διεκδικήσει την προεδρία της Ομοσπονδίας μια και ο Παπαντώνης είχε κάνει κοιλιά.
Τελικά για να μην έχουν τα γνωστά κουτσομπολιά της Κατινιάς πήραν την απόφαση να πάρουν μέρος στις εκλογές τα 40 μετέπειτα ιδρυτικά μέλη του σωματείου Βορείου Ελλάδος σε κοινό ψηφοδέλτιο με τους υπόλοιπους  και μετέπειτα να παραιτηθούν ομαδικός από το σωματείο, ξέροντας ότι στην καταμέτρηση όχι απλώς θα ήταν τελευταίοι αλλά ότι μπορεί να μην είχαν «ψηφίσει» και τους εαυτούς τους.
Έτσι και έγινε και χάρισαν με τους ψήφους τους δυο συνέδρους συν, ελεγχόμενους από τον πρόεδρο του ΑΜΘ με τους οποίους όταν κατέβηκε στην Ομοσπονδια έκανε τα κονέ του και τις αγοροπωλησίες τουεξασφαλίζοντας την πρώτη θέση με ένα ψήφο διαφορά ανεξάρτητα εάν περίμενε ή του είχαν τάξει άλλη θέση στο Διοικητικό της ΠΟΠΥΣΥΠ.
Κατόπιν ο ενωτικός πρόεδρος το πρώτο που έκανε μόλις του δόθηκε η εξουσία ήταν να ασκήσει όχι μια, αλλά δυο φορές βέτο κατά τα λεγόμενα μεγαλοσυνδικαλιστών της ΠΟΠΥΣΥΠ, κατά της ένταξης του σωματείου ΠΠΥ Βορείου Ελλάδος ενώ είχαν σταλεί τα απαραίτητα έγραφα στον τότε πρόεδρο της Ομοσπονδίας του σωματείου για την εγράφη του.
Έτσι ο άνθρωπος από τον οποίο δρομολογήθηκαν οι μετέπειτα εξελίξεις δηλ η ένωση τριών σωματείων ΠΠΥ εκτός ΠΟΠΥΣΥΠ κλπ. έρχεται σήμερα και κάνει συγκρίσεις με ΕΠΠΥΕ και διασπαστές!!!!
Τουλάχιστον αυτοί που αποκαλεί με τον τρόπο του διασπαστές φανερά στήριξαν και ψήφισαν την παράταξη της ΠΟΠΥΣΥΠ και ενίσχυσαν με τον τρόπο τους την εκλογή του Πρόεδρου και του Γ. Γραμματέα της Ομοσπονδίας.
Αντίθετα κάποιος άλλος όνομα και μη χωριό που ανήκει στην ΠΟΠΥΣΥΠ με τα τσαρούχια, επιδεικτικά μπροστά στα μέλη του σωματείου τους έριξε άκυρο για να δείξει την δυσαρέσκεια του στις επιλογές της ηγετικής ομάδας της Ομοσπονδίας.
Άραγε, έχω μια απορία!
Από πού ήταν τα περισσότερα άκυρα μια και οι συνάδελφοι είχαν τόσες επιλογές να ψηφήσουν όταν ακόμα και από αντίδραση θα μπορούσαν να ψηφήσουν την ΕΠΠΥΕ.

Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από ευεργετηθέντα αχάριστο!

Αναδημοσιευση απο το :epoxikos.forumotion.com

ΥΓ
Τελικα προς τι ολη αυτη η γκρινια ????
Δεν εχει κανεναν αλλον "εναντιο" μεσα στα Σωματεια κανενας ?
Η μηπως κοιταμε τα μικροπολιτικα μας και οτι μας συμφερει  και αφηνουμε το εργασιακο μας μελλον και τα "σοβαρα" να τα χειριζονται αλλοι ?
Καλο θα ηταν ΟΛΑ τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ και των ΠΟΛΙΤΩΝ και ΟΣΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΟΥΝ στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ η οποια εχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ οτι ΞΕΡΕΙ να ΠΑΛΕΥΕΙ για το ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ μας ΜΕΛΛΟΝ..
Ολα τα υπολοιπα ειναι μικροπολιτικες και ανουσια πραγματα τα οποια ΚΑΛΟ ειναι η ομοσπονδια να ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ..

Αναδημοσιευση απο το : firefighters cycladon


Προς ενημέρωση του  firefighters cycladon λίγες μέρες πριν την ανάρτηση τους, για τα γραφόμενα κάποιου (διαβάστε παρακάτω) .
Ώστε να σας λυθούν οι όποιες απορίες σας, για το (Τι συμβαίνει μεταξύ του Σωματείου Αν. Μακ. Θράκης και του Σωματείου Βορείου Ελλάδος ???)


 ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΜΘ\

Δημοσίευση  FIREMAN στό Σαβ 10 Μαϊος 2014, 21:19

Σάββατο, 10 Μαΐου 2014
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Α.Μ.Θ.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ      & ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ  ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
                                                       
                     ΠΡΟΣ
         
1. ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ                                                                                              
2.  ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ            
                                                                                                                                                                     
ΑΡ.  ΠΡΩΤ : 53                                                                                        ΚΟΜΟΤΗΝΗ   09/05/2014

 ΘΕΜΑ  :  ΕΚΤΑΚΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΤΟΥ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Ύστερα από την τηλεφωνική ενημέρωση του Δ.Σ του Σωματείου, για των όσων ελέχθησαν και όσων διαδραματίστηκαν το διήμερο στην Αθήνα, απαίτηση όλων ήταν να καθοριστεί ημερομηνία για Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο,  προς αναλυτική τους ενημέρωση και λήψη αποφάσεων για την περαιτέρω στάση του Σωματείου μας.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας, και της μονομερούς απόφασης του προέδρου της (του τύπου αποφασίζω και διατάζω) για ανασύνθεση του Δ.Σ .
Καθώς επίσης  και προβλημάτων  που αφορούν τον κλάδο μας, τα οποία έχουν συσσωρευτή εδώ και δύο χρόνια,  και ενώ έχουν αναδειχθεί  σε προηγούμενες όπως  και στην τελευταία συνάντηση προέδρων δεν έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες  να ιεραρχηθούν και να δρομολογηθούν ώστε  ένα - ένα να παίρνει το δρόμο της επίλυση του.
Στην συνέχεια θα γίνει ενημέρωση στις κατά τόπους υπηρεσίες  και πολύ πιθανόν να συγκληθεί και Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου.
Έτσι καθορίζουμε ως ημερομηνία διεξαγωγής του Έκτακτου Δ.Σ.  την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 και ώρα 11:00 π.μ στα γραφεία του Σωματείου στη Π.Δ.Π.Υ. Α.Μ.Θ. στην Κομοτηνή .


                                                                                                                                                                                 
            Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         Ο Γ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  ΙΩΑΝΝΗΣ                                                       ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ   ΙΩΑΝΝΗΣ

FIREMAN


Ημερομηνία εγγραφής: 11/03/2012

Επιστροφή στην κορυφή Go down
 Απ: ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΜΘ
Δημοσίευση  FIREMAN στό Κυρ 11 Μαϊος 2014, 12:15

Για να πάρουμε λοιπόν μια γεύση το γιατί γίνετε Έκτακτο  Διοικητικό Συμβούλιο  του σωματείου ΑΜΘ.
Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι μόλις 4 μήνες μετά την ψηφοφορία των συνέδρων που έφερε στην πρώτη θέση σε ψήφους τον πρόεδρο του ΑΜΘ και μετά την «δημοκρατική» εκλογή του από τους 13 στο αξίωμα  του Β'Αντιπροέδρου, ήρθε η καθαίρεση του από το «δημοκρατικό» συμβούλιο της ΠΟΠΥΣΥΠ, σε απλό μέλος .
Άραγε πιο ήταν το παράπτωμά του;
Η δράση του συγκεκριμένου σωματείου τους τελευταίους τουλάχιστον 8 μήνες είναι πολύ αξιόλογη και ξεχωριστή τουλάχιστον για τα δεδομένα που υπάρχουν για τα σωματεία μέλη της ΠΟΠΥΣΥΠ.
Με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα σωματεία, παρακολουθούσε τα γεγονότα στον κλάδο μας έκανε προτάσεις ουσίας και ήταν μέσα σε όλες της εξελίξεις τόσο στα θέματα των ΠΠΥ όσο και των συμβασιούχων.
Είμαι σε θέση να γνωρίζω τις οικονομικές δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζουν τα ενεργά μέλη από  το Διοικητικό του σωματείου λόγω της απόστασης από το κέντρο εξουσίας που είναι η Αθήνα και ότι τις περισσότερες φορές βάζουν χρήματα  από την τσέπη τους για τις μετακινήσεις τους.
Επίσης παρόλο ότι δεν συμφωνώ σε κάποια θέματα με τον Πρόεδρο του ΑΜΘ στο θέμα της εντιμότητας του είμαι απόλυτος.
Αυτό το λέω γιατί γνωρίζω ότι το πρώτο πράγμα που ζήτησε αλλά και πάντα τον απασχολούσε ήταν η οικονομική διαφάνεια της ΠΟΣΠΥΔ - ΠΟΠΥΣΥΠ κάτι που εφαρμόζει και στο σωματείο που ηγείται και έχω ιδίαν πείρα σαν πρώην μέλος και σαν πρώην σύνεδρος του σωματείου .
Ίσως η επιμονή του σε κάτι τέτοιο « το έχει εκφράσει και εγγράφως προς την ΠΟΠΥΣΥΠ» και η ηγετική παρουσία του σωματείου στον χώρο μας εντός και εκτός Ομοσπονδίας  τον οδήγησε σε αυτή την «απαξίωση».
Η παρουσία του ΑΜΘ ιστορικά στους αγώνες μας ως συμβασιούχοι στην ΠΟΣΠΥΔ ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή στις πορείες, στις μάχες σώμα με σώμα με τα ΜΑΤ ,στις καταλήψεις Υπουργείων,συναντήσεις,διαπραγματεύσεις κλπ. και η παρουσία του συνεχίζεται μέχρι και σήμερα ακόμα και μετά τα προβλήματα τα οποία έχουν προκύψει στις τάξεις του.
Παρόλο που έγινε ¨διάσπαση", το νέο σωματείο με μόνο ΠΠΥ δεν πρόκειται να γίνει ο Δούρειος Ίππος  όπως κάποιοι μπορεί να έχουν κατά νου τους.
Ας δούμε όμως ποιος είναι αυτός που πήρε την θέση του Β. Αντιπροέδρου στην ΠΟΠΥΣΥΠ!
Μα φυσικά ο πρόεδρος του σωματείου Δ. Μακεδονίας που υπήρξε στο παρελθόν και υπεύθυνος για το ταμείο αλληλοβοηθείας των Δασοπυροσβεστών.
Τυχαίο, δεν νομίζω!
Πριν κάποια χρόνια σε συγκέντρωση που είχε γίνει στην Θεσσαλονίκη ζητήθηκε από τον τότε ταμεία της ΠΟΣΠΥΔ να δοθεί στους παρευρισκομένους το καταστατικό του ταμείου αλληλοβοηθείας .
Ο τότε ταμίας της Ομοσπονδίας απάντησε ότι, εγώ δεν το έχω το έχει ο υπεύθυνος του ταμείου και του έχω τηλεφωνήσει να το φέρει γιατί θα αργήσει να έρθει στην συγκέντρωση.
Τελικά ο ταμίας της ΠΟΣΠΥΔ για κάποιο λόγο έπρεπε να φύγει και κατόπιν αυτού ήρθε ο υπεύθυνος του ταμείου αλληλοβοηθείας .
Ερωτηθείς λοιπόν για το εάν έφερε το καταστατικό εκείνος δήλωσε άγνοια.
Υπεύθυνος τότε του ταμείου ήταν ο πρόεδρος του σωματίου Δυτικής Μακεδονίας.
Όμως για το θέμα του ταμείου αλληλοβοηθείας έχει δεσμευτεί ότι θα κάνει ανάρτηση ο συνάδελφος ikaria την οποία περιμένω γιατί πιστεύω θα έχει μεγάλο  ενδιαφέρον.

Αυτά τα ολίγα προς το παρών.

FIREMAN

Ημερομηνία εγγραφής: 11/03/2012


 Απ: ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΜΘ

Δημοσίευση  FIREMAN στό Τρι 13 Μαϊος 2014, 10:32

[size=16]Επιστολή ενημέρωσης Σωματείων μελών της Ομοσπονδίας  και φυσικών μελών της.

Ως Σωματείο σας θέσαμε την ένστασή μας, στο να  συμπεριλάβατε στο ψηφοδέλτιο της Ομοσπονδίας για το συμβούλιο μεταθέσεων πριν αυτό κλείσει, συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία στρέφονται κατά του Σωματείου.
Αλήθεια πως γίνεται η Ένωση η οποία δημιουργήθηκε από δύο πρώην μέλη μας να είναι διασπαστές, και τα πρώην μέλη του Σωματείου μας  να κάνουν νέο Σωματείο,  με τις ευλογίες της Ομοσπονδίας μας παρακαλώ,  που σημαίνει ότι δεν δέχονται τις θέσεις αυτού και κατά συνέπεια της Ομοσπονδίας που ανήκουμε, να μας λασπολογούν και να μας κατηγορούν, και εσείς να τους εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο σας, και να ζητάτε να τους ψηφίσουμε .
Στο υπ΄ αριθ. Πρωτ. 109  έγγραφο σας της  08/05/2014 με θέμα ενημέρωση μελών αναφερθήκατε στη συνάντηση προέδρων που έγινε στης 6/5/2014 καθώς και στις αποφάσεις που ελήφθησαν στο Δ.Σ την επομένη 7/5/2014, η οποία ήταν λακωνική και πιστεύω για συγκεκριμένο λόγο.
Αυτό βεβαίως σας διευκολύνει διότι το 5ο θέμα περνά στα ψιλά γράμματα με μια απλή αναφορά του τύπου    «Με απόφαση του Προέδρου πραγματοποιήθηκε ανασύνθεση του Δ.Σ»  και έτσι κλείνετε την ενημέρωση.
Αν κάποιοι νομίζουν ότι μέσα σε μια σειρά μπορούν να καλύψουν το εγώ τους, ώστε να περάσουν στα ψιλά γράμματα ένα θέμα που αφορά την καθαίρεση και τη σπίλωση προσώπου, είναι γελασμένοι .Και για να γίνω ποιο συγκεκριμένος, αναφέρομαι στο πρόεδρο της Ομοσπονδίας τον Αλέκο Φαραντάκη ο οποίος με δικιά του πρωτοβουλία κατά τα λεγόμενα του, ζήτησε την αντικατάσταση μου από τη θέση του Β΄ Αντιπροέδρου  προτείνοντας ταυτόχρονα και τον αντικαταστάτη μου παρουσία του Δ.Σ που ήταν σε απαρτία.
Ακόμα και σε αυτή του την κίνηση λόγου βιασύνης του δεν τηρήθηκε το καταστατικό, γιατί από τη στιγμή που είχε πάρει μια τέτοια απόφαση όφειλε να γνωρίζει ως πρόεδρος που είναι,  ότι πρώτα εξηγείς την αιτία αυτής σου της επιλογής - πρότασης, μετά θέτεις μομφή στο πρόσωπο του οποίου επιθυμείς την αντικατάστασή του,   μετά  ζητάς την έγκριση του Δ.Σ, και εφόσον πάρεις την έγκριση του, κινείς τη διαδικασία αντικατάστασης .
Αναρωτιέμαι γιατί τόση βιασύνη επί της διαδικασίας ανασύνθεσης στην οποία δεν τηρήθηκαν ούτε τα προσχήματα , και  γιατί τόση καθυστέρηση  στο να ανακοινώσουν το πρόσωπο στο οποίο απευθύνεται η μομφή, το λόγο για το οποίο έγινε η ανασύνθεση, αλλά και την νέα σύνθεση του Δ.Σ της Ομοσπονδίας, ως όφειλαν ώστε να γνωρίζει και ο κόσμος μας τι γίνεται .
Προφανώς  δεν έχει  τα κότσια ούτε να ενημερώσει  τον κόσμο που μας έχει εκλέξει πρόσφατα και περιμένει από εμάς να λύσουμε τα προβλήματα του, πιστεύοντας ότι θα περάσει στα ψιλά και αντί επίσημης ενημέρωσης αυτό  θα μαθευτεί από στόμα σε στόμα σε μορφή κοινωνικού σχολίου , κοινώς κουτσομπολιού.
Δεν είμαι από τους ανθρώπους που δεν έχουν κάνει λάθη, άλλωστε από αυτά μαθαίνουμε και όταν δραστηριοποιείστε  είναι μέσα στο παιχνίδι κι αυτά.
Όπως επίσης έμαθα και να συγχωρώ  λάθη,  αρκεί αυτά να μην γίνονται κακοπροαίρετα και να μην επαναλαμβάνονται στη συνέχεια, γιατί τότε δεν είναι λάθη, έχω  μάθει επίσης να κάνω υπομονή και να μην λειτουργό εν θερμό   και από την στιγμή που εκπροσωπώ συναδέλφους μου  βάζω τα προσωπικά μου στην άκρη.
Αλλά σε καμιά περίπτωση , δεν μπορώ να αφήσω να θεωρηθούν όλα αυτά  ως  αδυναμία, γιατί απλά έμαθα να σκέφτομαι και από τη στιγμή που σκέφτομαι  έχω άποψη και την όποια άποψή μου  έμαθα να την εκφράζω με επιχειρήματα και να την αλλάξω αν χρειαστεί όταν ο συνομιλητής μου έχει περισσότερα επιχειρήματα από εμένα, αλλά συμπεριφορές του τύπου αποφασίζω και διατάζω,  δεν τις ανέχομαι όπως κανένας άνθρωπος, πρώτα γιατί είναι άκρος προσβλητικές και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να είναι τα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου που εκπροσωπεί κόσμο .
Όταν θέλεις  να συσπειρώσεις τον κόσμο σου (Σωματεία μέλη σου) τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν χωράνε και πόσο μάλλον την παρούσα φάση.
Αυτό όμως που έγινε στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ ήταν η προσπάθεια  του πρόεδρου  να επιβάλει τα «θέλω» του, πιστεύω για καθαρά προσωπικούς και ανταγωνιστικούς  λόγους, δράττονταν τις ευκαιρίας, με αφορμή το έγγραφο του Σωματείου μας να θέσει  μομφή στον Β΄ Αντιπρόεδρο και να τον ξηλώσει από τη θέση του, γιατί τον ενοχλούσε, πίσω από αυτή του την ενέργεια προσπάθησε  να κρύψει προσωπικές του αδυναμίες, για να επιβληθεί στους υπόλοιπους.
Σεβόμενος όλους τους συναδέλφους που επί σειρά ετών με τίμησαν με την ψήφο τους και με έχουν εκλέξει στα όργανα της Ομοσπονδίας, θέλω να τους  διαβεβαιώσω  ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι από όποια θέση και αν βρεθώ για όλους τους συναδέλφους αδιακρίτως και την επίλυση των όποιων θεμάτων και προβλημάτων έχουν συσσωρευτεί και εκκρεμούν .
 Σεβόμενος παράλληλα και τον εαυτό μου, θεωρώ ότι πρέπει να σας γνωρίσω τη νέα  σύνθεση του Δ.Σ κάτι που δεν έγινε από τα επίσημα όργανα της Ομοσπονδίας, γιατί άραγε ???


                                                                                  Με τιμή ο πρώην Β΄ Αντιπρόεδρος
                                                                              και νυν Μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας


                                                                                  Παπαναστασίου Ιωάννης

                                                                                      Καβάλα   13/05/2014[/size]

Υ.Γ.  1

Όταν σας ενδιαφέρει ένα θέμα και το παρακολουθείται, πρέπει να  ενημερώνεστε για όλες τις αναρτήσεις και τα σχόλια του συγκεκριμένου συγγραφέα που διαβάζετε ...... και όχι μόνο για αυτά που θέλετε  να αναδείξατε ώστε να δημιουργήσετε εντυπώσεις για τους δικού σας λόγους, αναρτώντας κατά το δοκούν στο βλοκ σας τις όποιες απορίες σας ......

Υ.Γ. 2
Μένω μόνο στα γραφόμενα, αφήνω τα συμπεράσματα σε σας ........





http://pyrosvestesamth.blogspot.gr/
 
Top