0


Κατά τη διάρκεια ομιλίας της στη Βουλή η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη αναφέρθηκε στην ανασυγκρότηση του Δημοσίου εξαπολύοντας «πυρά» προς την αντιπολίτευση για τη στάση της.

Είπε ότι «προχωράμε σε βαθιές τομές στο Δημόσιο με άξονες την αποτελεσματικότητα, την ανεξαρτησία, τη διαφάνεια και τη λογοδοσία».

Αναφέρθηκε σε μια πιο σωστή λειτουργία του Δημοσίου που θα είναι πιο φιλική προς τον πολίτη ενώ επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι το όραμά του είναι ένα Δημόσιο χωρίς καθαρίστριες, χωρίς σχολικούς φύλακες και με ιδιωτικές εταιρείες.

Στόχος, πρόσθεσε, είναι η εξοικονόμηση πόρων στο Δημόσιο, με μείωση του κόστους και τους εργαζόμενους στη θέση τους ενώ κατήγγειλε ότι επί θητείας ΝΔ έδρασαν κυκλώματα που λυμαίνονταν πόρους και χρήματα, ειδικά στο χώρο της Υγείας.

Για τους συμβασιούχους τόνισε ότι «τολμάμε να αγγίξουμε ένα δύσκολο θέμα» ενώ επεσήμανε ότι της έκανε εντύπωση η περίεργη… «χαρά» του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ όταν πληροφορήθηκαν την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top