0



Σε πλήρη λειτουργία από τις 16 Ιουλίου το νέο αεροδρόμιο της Πάρου


Σε πλήρη και κανονική λειτουργία τίθεται από τις 16 Ιουλίου το νέο αεροδρόμιο της Πάρου, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.

Την τελευταία τετραετία σπαταλήθηκαν στην άγονη γραμμή Πάρου επιδοτήσεις όσο το κόστος κατασκευής του νέου αεροδρομίου είπε ο Χρήστος Σπίρτζης, σημειώνοντας ότι θα είναι μεγάλα τα οφέλη του Δημοσίου από το νέο έργο, καθώς τετραπλασιάζεται η αεροπορική κίνηση της Πάρου, με οφέλη για την οικονομία, τον τουρισμό και την απασχόληση. Επίσης ο υπουργός ανακοίνωσε από την Πάρο την αναβάθμιση των αερολιμένων στα νησιά της Μήλου, της Νάξου και της Σύρου.

Ο υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ, συνοδευόμενος από τον διοικητή της ΥΠΑ Κωνσταντίνο Λιντζεράκο, συναντήθηκε στο δημαρχείο Πάρου, με βουλευτές Κυκλάδων, τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορέων της τοπικής κοινωνίας στους οποίους ανακοίνωσε επίσης ότι: προωθείται από το ΥΠΟΜΕΔΙ και την ΥΠΑ, με χρηματοδότηση μέσω του επενδυτικού σχεδίου για την Ευρώπη -«Πακέτο Γιούνκερ»- νέο ολοκληρωμένο έργο περαιτέρω αναβάθμισης των αερολιμένων Κυκλάδων, στα νησιά Μήλος, Νάξος, Πάρος και Σύρος.



http://www.zougla.gr/

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top