ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΩΣ ΥΕΘΑ.
Καμμένος: "Προσπάθησα μεχρι τελευταία στιγμή για την αποκατάσταση των μισθών αλλά..."
Επιβεβαίωσε απόλυτα το ρεπορτάζ του Onalert.gr για την “προσπάθεια της τελευταίας στιγμής” να γίνει η αποκατάσταση αποδοχών των στρατιωτικών,ο Πάνος Καμμένος , στην τελευταία του ομιλία ως ΥΕΘΑ.

Απευθυνόμενος στα στέλεχη των ΕΔ είπε:

“Από την πλευρά μας, αναγνωρίζοντας, ότι αποτελείτε την ψυχή και την κινητήριο δύναμη του αμυντικού μας συστήματος, προσπαθήσαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή, να δώσουμε λύσεις στα πολλά, οικονομικής και όχι μόνο φύσεως, προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Στόχος μας ήταν η δημιουργία ενός πλαισίου λειτουργίας και διαβίωσης, για το μόνιμο και κληρωτό προσωπικό μας, που θα βασιζόταν στην αξιοκρατία, τη διαφάνεια και την ενίσχυση όλων εκείνων που πλήττονται από την παρατεταμένη δημοσιοοικονομική κρίση και πιστεύω ότι έγιναν σημαντικά βήματα προόδου. Εξασφαλίσαμε τα χρήματα από κωδικούς εξοπλιστικών για την εκτέλεση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας και μέχρι και χθες, την τελευταία στιγμή, έκανα προσπάθειες προκειμένου να αποδοθούν τα χρήματα αυτά στα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων”.

Φυσικά ότι δεν έγινε σ΄ ένα επτάμηνο ,δεν μπορούσε να συμβεί σε μια μέρα. Κι έτσι η αποκατάσταση των αποδοχών των στρατιωτικών παραμένει στον πάγο.



onalert.gr


 
Top