0

Η παράταξη (ΔΑΚΥΠΣ) που βρίσκεται στο προεδρείο αυτή τη στιγμή παρόλο που βγήκε ακόμη πιο αποδυναμωμένη  μετά το 23ο συνέδριο, κατάφερε να σχηματίσει προεδρείο άλλη μια φορά  με τη βοήθεια του ''πρόθυμου'' . Οι επιλογές και οι πρακτικές του ''πρόθυμου'', οι οποίες βέβαια επαναπροσδιορίζονται  ανάλογα με τη γενικότερη πολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, εστιάζουν αποκλειστικά στον ''αέρα''και τις φανφάρες που πουλάει προκειμένου να αντέξει λίγο ακόμα συνδικαλιστικά , έστω και με ψεύδη αφού οι υγιείς δυνάμεις του χώρου τον έχουν απορρίψει. Ούτε μία κουβέντα δε βρήκε να πει για τη καταστατική εκτροπή του προεδρείου στη περίπτωση της διαγραφής του μέλους του Δ.Σ. Γεωργίου Παπαδόπουλου.Ο ''πρόθυμος''  επιτέλεσε το καθήκον του και μετά κρύφτηκε. Αυτό ξέρει, αυτό κάνει.
Το δε προεδρείο με απαράδεκτη αντικαταστατική λειτουργία αρνήθηκε πεισματικά για 3ο συνεχόμενο Δ.Σ. να θέσει  το θέμα σε ψηφοφορία.
Το βασικό εργαλείο λήψης αποφάσεων σε μια δημοκρατία καταργήθηκε.
Αποφασίζουμε και διατάζουμε.
 Η ομόφωνη απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ που καταδικάζει την ενέργεια αυτή του προεδρείου πετάχτηκε στο καλάθι των αχρήστων.
Το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο αγνοήθηκε όπως και η δραστηριότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο 2βάθμιο συνδικαλιστικό πεδίο και μπορεί να έχει πολύ αρνητικές επιπτώσεις για την ομοσπονδία μας.
Όλα αγνοήθηκαν , μαζί και τα πολλά προβλήματα της υπηρεσιακής καθημερινότητας των συναδέλφων, και όλα συμπυκνώθηκαν στη φράση μέλους της παράταξης του ''πρόθυμου'' που εις επήκοον όλων είπε: ''Παπαδόπουλε δε σε θέλουμε  πρέπει να το καταλάβεις''.
Η παράνομη διαγραφή του δημοκρατικά εκλεγμένου μέλους του Δ.Σ. της ΠΟΕΥΠΣ , ως πρωταρχική και  κυρίαρχη δράση του προεδρείου, ολοκληρώθηκε σύμφωνα με τον αντισυναδελφικό αντικαταστατικό και αυταρχικό σχεδιασμό των ανθρώπων που ατυχώς  για τους συναδέλφους , έχουν την ευθύνη διοίκησης της ΠΟΕΥΠΣ.
Εμείς δεν έχουμε παρά να απευθυνθούμε στη δικαιοσύνη τόσο γι΄αυτό όσο και για μια σειρά άλλα πράγματα που στοχοποιούν , ταλαιπωρούν και προσβάλουν συναδέλφους.

Η ΓΡΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΠΠ 

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top