0



Ενημέρωση μελών περί αναμενόμενων πληρωμών.



Αριθ. Πρωτ : 2382                                                                                   Αθήνα: 04.09.2017
Αρ. Σελίδων : 1
                                                                                                      Προς : Σωματεία - Μέλη Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.

Θέμα: « Ενημέρωση μελών περί αναμενόμενων πληρωμών »

    Αγαπητοί συνάδελφοι, θα πρέπει να γνωρίζετε οι πληρωμές πλέον δεν γίνονται από το ΑΠΣ αλλά από την Διεύθυνση Ελέγχου, Εκκαθάρισης και Πληρωμής Δαπανών δυνάμει του Π.Δ. 131/2016.
   Όπως μας πληροφόρησαν από την νέα αρχή υπήρξε ένα θέμα στο ΑΠΣ με την προετοιμασία των αναγκαίων εγγράφων ως προς την πληρότητα τους για τα οφειλόμενα χρήματα συναδέλφων Απριλίου και Μαΐου 2017.
    Αξιωματικός του Α.Π.Σ. πήρε το θέμα πάνω του και οι πληρωμή των ως άνω θα γίνει στις 15 -9-2017 όπως μας πληροφόρησε ο Διευθυντής της εν λόγω αρχής.
   Η Ομοσπονδία μας μετέβηκε δύο φορές στην εν λόγω αρχή για την προώθηση του εν λόγω θέματος και την λήψη γνώσεως επί όλων των διαδραματισθέντων.
  Ευχαριστούμε τον εν λόγω Αξιωματικό για την κίνηση του να λάβει επάνω του βάρος της ευθύνης του ως άνω θέματος των συναδέλφων και τον συγχαίρουμε που επιλήφθηκε προσωπικώς της υποθέσεως τους ώστε να προχωρήσει αμεσα η δίκαιη επίλυση της, όπου χωρίς την παρέμβαση του θα χρονοβουρούσε ακόμα περισσότερο η καταβολή των εν λόγω οφειλομένων.
  Σας ενημερώνουμε, ότι η πληρωμές των οφειλομένων χρημάτων της μισθοδοσίας σας για την 12-04-2017 έως 30-04-2017 και για ολόκληρο τον Μάϊο 2017 θα πραγματοποιηθούν στις 15-09-2017 επίσης σας ενημερώνουμε, ότι τα απαιτούμενα έγγραφα για Ιούλιο και Ιούνιο δεν έχουν ακόμα αποσταλεί στην εν λόγω αρχή από το ΑΠΣ και η Ομοσπονδία μας θα συνεχίσει τις ενέργειες της και επ αυτού.
                                              Με εκτίμηση,
                                         Για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.

Ο Πρόεδρος                                                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος                                                 Πέπλης Λ. Στυλιανός
Τηλ: 6974709262                                                              Τηλ: 6976911880


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top