0




Συγκινεί με την νέα του ανάρτηση στο Facebook, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής, Μάρκος Τράγκολας, που μοιράζεται με τον κόσμο τα συναισθήματα του για όσους δίνουν την μάχη με τις πυρκαγιές.


Συγκεκριμένα ο κ. Τράγκολας, με αφορμή την πυρκαγιά της Δευτέρας (28/8) σε περιοχή μεταξύ Καλαβασού – Τόχνης, αναφέρει ότι νοιώθει την ανάγκη να μοιραστεί με το κοινό κάτι που συχνά ζει. Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής, ευχαριστεί και συγχαίρει για ακόμα μια φορά κάθε πυροσβέστη, δασοπυροσβέστη, εθελοντή, πιλότο πτητικών μέσων, οδηγού καδενοφόρου οχήματος, ενώ αναφέρει ότι κάτω από την στολή τους κρύβεται μια ψυχή γεμάτη αγάπη γι’ αυτόν τον τόπο.

Η δημοσίευση του κ. Μάρκου Τράγκολα που συνοδεύει φωτογραφία από την πυρκαγία της Δευτέρας (28/8):

“Η ταχύτητα ανταπόκρισης όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών με επίγειες και εναέριες δυνάμεις ήταν τέτοια που υπερείχε της ταχύτητας εξάπλωσης της πυρκαγιάς , παρά τους δυνατούς άνεμους που επικρατούσαν στην περιοχή μεταξύ των χωρίων Καλαβασού και Τόχνης, με αποτέλεσμα την ανακοπή της αφού κατέκαυσε μόνο 4 εκτάρια από άγρια βλάστηση και μερικά πεύκα. Μια περιβαλλοντική καταστροφή για μια ακόμα φορά αποφεύχθηκε. Αυτά ήδη έχουν γίνει γνωστά από τα ΜΜΕ. Αυτό που νοιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας είναι αυτό που συχνά ζω .Ότι κάτω από την στολή του κάθε πυροσβέστη , δασοπυροσβέστη , εθελοντή Πυροσβέστη , πιλότου πτητικών μέσων, οδηγού ασθενοφόρου οχήματος κρύβεται μια ψυχή γεμάτη αγάπη γι’ αυτό τον τόπο , αυτήν δίνουν σε κάθε μάχη , μη υποκινούμενοι από επαγγελματικό καθήκον και μόνο. Τους ευχαριστώ και τους συγχαίρω για ακόμη μια φορά. Έχουμε όμως δρόμο ακόμα μπροστά μας γι’ αυτό η ετοιμότητα παραμένει σε πολύ ψηλά επίπεδα !!”

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top