0

Από την μέχρι τώρα στάση μου και πορεία στον υπηρεσιακό αλλά και στον χώρο εκπροσώπησής μας, έχω αποδείξει με πράξεις και δουλειά πως είμαι ένας απλός στρατιώτης στην υπηρεσία του συνόλου.
Ποτέ δεν  είχα σκοπό να ασχοληθώ και ούτε ασχολήθηκα με μικρότητες και γελοιότητες κανενός χώρου και κανενός ματαιόδοξου τύπου που ψάχνει να βρει νόημα στην  ζωή του. Μου προκαλεί λύπη και συμπόνοια.
Μέχρι που πριν λίγο είδα μια ανακοίνωση που ''καταγγέλλει την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος για δημιουργία Μ.Κ.Ο. και αναρωτιέται ο συντάκτης αν έχει πάρει η Ομοσπονδία χρήματα από τον Έλληνα φορολογούμενο χρήματα για την δημιουργία Μ.Κ.Ο. και αν έχει ενημερωθεί για αυτό η ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης για τις ενέργειές του.
Τα στοιχεία που παραθέτει, είναι αδιάσειστα. Ατράνταχτα. Δεν χωράνε καμία απολύτως αμφισβήτηση από κανένα. Προκαλούν σεισμό στον χώρο των ένστολων και πρέπει άμεσα να κινηθούν οι διωκτικές αρχές για την διερεύνηση της εν λόγω ΜΚΟ.
Τα στοιχεία λοιπόν φίλοι χρήςτες του διαδικτύου, είναι η κατηγορία που επιλέχθηκε και ειχε ως αποτέλεςμα να χαρακτηριστεί η ιστοσελίδα στο facebook ως Μη Κυβερνητική Οργάνωση κάτι που αυτονπητο είναι πως έτσι κι αλλιώς δεν είναι. Στοιχείο που είναι τόσο σοβαρό όσο και η καταγγελία.





Ίσως να περίμενε κανείς να έχει χαθεί η ψυχραιμία, αλλά δυστυχώς το μόνο που έχει χαθεί είναι η σοβαρότητα. Ευτυχώς κάποιοι φροντίζουν με την στάση τους να μη χάσουμε το χιούμορ μας.

Ως εθελοντής δημιουργός και χειριστής της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας στο facebook, αρμοδιότητα που ανέλαβα μετά από αίτημα προς εμένα του Δ.Σ. , αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη και είμαι έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες περιμένοντας την σύλληψή μου από τις αρμόδιες αρχές και να υποστώ το μέγιστο βάρος της αλλαγής της κατηγορίας της ιστοσελίδα σε ότι μου προτείνει το σύνολο. Από αύριο θα ξεκνήσει δημοψήφισμα.

Ίσως να περίμενε κανείς να έχει χαθεί η ψυχραιμία, αλλά δυστυχώς το μόνο που διαπιστώνω με λύπη,  είναι πως έχει χαθεί πλέον η σοβαρότητα.

Εάν είναι τόσο αδιάσειστα και τα  στοιχεία για όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο άμεσο παρελθόν, καλούμαστε όλοι εμείς να βγάλουμε πιο εύκολα από ότι πιστεύαμε τα συμπεράσματά μας για την σοβαρότητά τους.

Δεν γνωρίζω τα αίτια που οδήγησαν κάποιον να σκεφτεί με αυτό τον τρόπο, ούτε και μπορώ να τον κατανοήσω, αλλά πιστεύω πως μπορώ να του συμπαρασταθώ και να τον βοηθήσω σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει με την τεχνολογία. Όπως για παράδειγμα πως το ερωτηματικό (;) στο ελληνικό πληκτρολόγιο είναι το γράμμα Q στα πεζά.  ;)

Με συναδελφική λύπη και μεγάλη  προσπάθεια για καταννόηση
Κώστας Αβραμίδης
Τεχνικός Διαχειριστής της ιστοσελίδας της ΠΟΕΥΠΣ

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top