0
Για ακόμα ένα κείμενο της ομάδας υψηλής αστυνόμευσης δεν χρειάζεται πολλά εισαγωγικά και προλογικά... καλολογικά στοιχεία.
"Κ Υπουργέ Δημοσίας Τάξης και προστασίας τους πολίτη της συγκυβέρνησης .
 Ο εκφαυλισμός της Πολιτικής και της κοινωνικής πραγματικότητας στο μέτρο που έχει συντελεστεί σήμερα, η διαπιστούμενη εξαχρείωση των «αρχόντων » της εποχής μας , η αυτοκρατορία της διαφθοράς ,ή ρουσφετολογία , η ευνοιοκρατία , η αναξιοκρατία , η κλεπτοκρατία , ο εκχυδαϊσμός των θεσμών , οι εστίες ανηθικότητας και η
«ελεγχόμενη χρεωκοπία » του συστήματος , καθώς και ο μύθος της «λαϊκής κυριαρχίας » , διαμορφώνουν μια αρνητική δυναμική στην παρούσα φάση που διέρχεται η πατρίδα μας που έχει επηρεάσει βαθιά και έχει διαβρώσει και το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας .
  Εκφράζομαι για άλλη μια φορά τις ανησυχίες μας , ότι η Ελληνική Αστυνομία με την παρούσα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό της , τείνει να διαμορφωθεί σε μεγάλο τμήμα της , σε ένα συνονθύλευμα « εγκληματικών οργανώσεων » όπου ο κάθε ένας θα « πουλάει » με χίλιους δύο τρόπους την ιδιότητα του Αστυνομικού .
  Όπου , πιο ανατριχιαστικό ( στα μάτια μας έστω ) είναι η διαπίστωσή μας , ότι , η κατά περίπτωση ομάδες διεφθαρμένων , ως γνώστες της αστυνομικής πρακτικής , καλύπτονται απόλυτα , και όχι μόνο , αναπτύσσουν «αλληλεγγύη κάλυψης » μεταξύ τους , που «κλειδώνει» στο σημείο που συμφωνούν να ισορροπήσουν τα συμφέροντά τους .
  Σας καλούμε λοιπόν , να δείτε την δρομολογούμενη ΑΝΑΔΙΑΘΡΩΣΗ της ελληνικής αστυνομίας , με φόντο την ανωτέρω κατάσταση .

Την εικόνα αυτή , που έρχονται να συμπληρώσουν ……

1.Η κατάρα των πολιτικών διεισδύσεων στα αστυνομικά θέματα από κάθε λογής πολιτικό , πολιτευτή και πολιτικάντη που φαντάζεται τον εαυτό του να αγορεύει κάποια μέρα από τα έδρανα τε Βουλής .
  2.Η λανθάνουσα άσκηση των καθηκόντων των συνδικαλιστών της αστυνομίας που σε πολλές περιπτώσεις δεν κρύβει τους ιδιοτελείς σκοπούς των πρωταγωνιστών του.
  3.Η σταθερή προσπάθεια των κάθε λογής τοπικών αρχόντων να « χρησιμοποιήσουν » την αστυνομική δύναμη για την προβολή τους .
  4. Η κατάργηση της Δημοτικής αστυνομίας και η συγκέντρωση της αστυνομική εξουσίας στα χέρια του Διευθυντή Νομού , εξέλιξη , που έχει ενοχλήσει σφόδρα τους Δημάρχους που έχασαν την εξουσία και την δυνατότητα να αυτοπροβάλλονται και να αναπροσδιορίζονται .
  5 Η υφιστάμενη οικονομική κατάσταση που πιέζει στο να υιοθετηθούν καταστάσεις και μοντέλα ιδιωτικοποίησης της αστυνόμευσης .
 6.Η οριακή αλλά και η ΕΙΚΟΝΙΚΗ λειτουργία των περισσοτέρων αστυνομικών υπηρεσιών , που κρατιέται , όσο κρατιέται , λόγο της «ηρωικής » προσφοράς του 10% του προσωπικού , και πολλά λέμε .

Τι έχετε δρομολογήσει κύριε Υπουργέ για την περιβόητη αναδιάρθρωση της Αστυνομίας λοιπόν ?

Ζητάτε ενδεχομένως από τα πρόσωπα που στηρίζουν την ανωτέρω κατάσταση που περιγράφουμε να «φτιάξουν » την Αστυνομία του μέλλοντος , την αστυνομία που θα προστατέψει τα εγγόνια σας , τα παιδιά μας ?
  Ζητάτε ενδεχομένως από τα ανωτέρω πρόσωπα να στηρίξουν , να βοηθήσουν και να συνδράμουν σε μια ιστορική αναδιάρθρωση της Αστυνομίας ?
  Ζητάτε από εν - δυνάμει συνταξιούχους Αξιωματικούς , που τους ενδιαφέρει το εφάπαξ και το πότε θα υποβάλλουν αίτηση απόλυσης να ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΟΥΝ την αστυνομία του μέλλοντος ?
  Ζητάτε από χίλιους δύο ειδικούς , γνώστες και παντογνώστες , να σχεδιάσουν για κάτι που ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ υφίσταται ?
  ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ?
  Ζητάτε να γίνει ιστορική αναδιάρθρωση της Αστυνομίας ενόψει των Δημοτικών Εκλογών και ως εκ τούτου με γνώμονα τα όποια μικροκομματικά συμφέροντα μπορούν να εξασφαλιστούν με βάση αυτό το δεδομένο ?
 Ζητάτε να γίνει ιστορική Αναδιάρθρωση , μη γνωρίζοντας την πραγματική διάσταση της διείσδυσης φασιστικών νοοτροπιών στα σωθικά της Αστυνομίας και μη έχοντας εντοπίσει τις εστίες που κουρνιάζουν τα ναζιστικά αυτά μορφώματα ?
  Ζητάτε να «ξανακτίσουμε » την Αστυνομία με τα φθαρμένα υλικά που εξαιτίας τους προέκυψε η ανάγκη για αναδιάρθρωση ?
  Ζητάτε να γίνει αναδιάρθρωση για « τα μάτια του κόσμου » ή για να δοθεί η αίσθηση ότι απορρίψαμε τα σάπια κομμάτια ( π.χ Χρυαυγίτηες ναζιστές ) και καθαρίσαμε το σώμα από τέτοια φαινόμενα ?
  Ζητάτε να γίνει αναδιάρθρωση για άλλους σκοπούς , όπως να βρεθούν σε θέση ισχύος « τα δικά μας » παιδιά π.χ ενόψει των Δημοτικών εκλογών ? κ.α

Λυπούμαστε , αλλά , το λιγότερο που θα γίνει είναι , μια τρύπα στο νερό , ενδεχομένως να διαφωνούμε μεταξύ μας ως προς την διάμετρο .
  … το περισσότερο , δεν θα θέλαμε να το φανταστούμε .

Όμως , η ανάγκη για άμεση ΑΝΑΔΙΑΘΡΩΣΗ ( καιρό τώρα ) της Ελληνικής Αστυνομίας ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΡΚΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ , είναι ΙΣΤΟΡΙΚΑ αναγκαία .
 Η όποια καθυστέρηση , αφήνει για άλλη μια μέρα τα ανωτέρω αρνητικά να λειτουργούν σε βάρος της και σε βάρος της κοινωνίας .
  Η όποια καθυστέρηση , μας καθιστά όλους , ηθικούς αυτουργούς των αρνητικών πεπραγμένων που θα καταγράφονται από εδώ και πέρα.

Κ Υπουργέ Δημοσίας Τάξης και προστασίας τους πολίτη της συγκυβέρνησης .

Ο Πρώτος σκοπός της αναδιάρθρωσης πρέπει είναι αυτός που περιγράψαμε με τον τρόπο μας , ήτοι , να ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ στο μέλλον η «παραμόρφωση » του σώματος από τέτοιες αλλότριες δυνάμεις .
 Δώστε – αφήστε , μεγαλύτερη αυτοδυναμία στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας . Τα λάθη από εδώ και πέρα θα ναι εκ των καταστάσεων περισσότερα και «έξυπνο » θα ήταν να « απομακρυνθείτε λίγο περισσότερο » από την δυνατότητα άμεσης επίρριψης στον εκάστοτε Υπουργό , των ευθυνών από τα κακώς κείμενα που θα λαμβάνουν χώρα .

Ενόψει και αυτού , εξασφαλίστε ώστε , τα ηνία της υπηρεσίας να κρατούν οι καλύτεροι και οι ικανότεροι .

Δημιουργήσετε ένα πανελλαδικό μηχανισμό προκειμένου να «διαβουλευτεί » το θέμα της Ιστορικής Αναδιάρθρωσης της Αστυνομίας .

Μια νέα Υπηρεσία σε επίπεδο Υποδιεύθυνσης που να ασχοληθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εμπεριστατωμένα , με διορατικότητα και με επιστημοσύνη , με το θέμα αυτό .

Ομάδες εργασίας σε κάθε αστυνομική διεύθυνση , ανεπηρέαστες και ανεξάρτητες να συντονίζονται στην παραγωγή ενός πορίσματος .
  Το προσωπικό ( με δίμηνη απόσπαση ) να αποτελείται ,από τα καλύτερα μυαλά που υπηρετούν στην αστυνομία , ευτυχώς , από νέους αστυνομικούς - αξιωματικούς με όραμα , αγωνία και αγάπη για την υπηρεσία .



h.t.Police100@gmail.com
  ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top