0
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
(Υποψήφιος Συνδυασμός της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Α.)
«Οι τελευταίες μέρες του Βυζαντίου» στο Πυροσβεστικό Σώμα.
Συνάδελφοι,
Αναγνωρίζουμε πλέoν ότι το πυροσβεστικό σώμα διανύει το τελευταίο στάδιο πριν υιοθετηθεί πλήρως από την Πολιτική Προστασία μετατρέποντας τους πυροσβέστες  σε ‘’Σώμα επιφυλακής’’. 
Αναγνωρίζουμε ότι ο Υπουργός και ο Γενικός Γραμματέας δουλεύουν επί εικοσιτετράωρη βάση σε όλη την Ελλάδα για την προστασία του Πολίτη. Πρέπει όμως να επισημάνουμε την έως τώρα αδράνεια τους, τόσο για της συνθήκες εργασίας, όσο και για την οικονομική εξέλιξη των υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος. 
Το ‘’Σώμα της επιφυλακής¨ με ατέλειωτες εργατοώρες , με μέσα ατομικής προστασίας που όλο έρχονται και ακόμα να έρθουν, δεν είναι μια ¨υγιής ¨ Υπηρεσία.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα σεβασμού στο έργο του ένστολου είναι ο Υπουργός Εθνικής  Άμυνας, ο οποίος στήριξε οικονομικά τους εργαζόμενους αναγνωρίζοντας ότι ξεπερνούν το καθήκον τους… Που είναι αυτή η αναγνώριση μας από την δική μας φυσική και πολιτική ηγεσία?
Οι πυροσβέστες το μόνο που βλέπουν είναι:
- Ότι δεν πρέπει να μιλάνε και να είναι ευχαριστημένοι, μετά από 30 χρόνια δουλειάς και με εργασιακά έξοδα που υπερβαίνουν τα 300 ευρώ τον μήνα.
- Ότι ΕΔΕ που γίνονται σχεδόν πάντα ένοχος είναι ο  Πυροσβέστης  και όχι ο Αξιωματικός.
- Ότι ορισμένες καταγγελίες των Πυροσβεστών ¨θάβονται¨ στο αρχείο.
- Ότι οι Αξιωματικοί  θέλουν να γίνουν όλοι Υποστράτηγοι και Στρατηγοί χωρίς σύστημα αξιολόγησης και με προσφυγές στη δικαιοσύνη που τους δικαιώνουν.  Κάποτε πρέπει να μάθουμε εάν για όλα τα λεφτά που εισπράττουν από τις προσφυγές τους από το δημόσιο ταμείο ο πολίτης συμφωνεί με το σκεπτικό της δικαίωσης τους. 
- Όταν ο πυροσβέστης τα βλέπει όλα αυτά, τι πιστεύεται ότι αισθάνεται για όλους εσάς τους παρατρεχάμενους κόλακες, ‘’πουλημένους’’ συνδικαλιστές και κομματάρχες της ‘’εποχής του Μαυρογιαλούρου’’. 
Σας προτείνουμε να ξυπνήσετε από τον λήθαργο σας και να δείτε την πραγματικότητα. 
Τα εργασιακά μας δικαιώματα εξαφανίζονται?
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού 
Ιωάννης Δ. Τσιλίκας                                                                                                                                        Πυρ/μος


Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top