0



Πυροσβεστική: Το νέο ωράριο εξυπηρέτησης στα Γραφεία Πυρασφάλειας


Τον καθορισμό των ωρών εισόδου του κοινού στα Γραφεία Πυρασφάλειας των Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομών (ΔΙ.Π.Υ.Ν.), Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών (ΔΙ.Π.Υ.), και ανεξάρτητων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος καθορίζει με απόφαση του το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος

Αντωνόπουλος Γιώργος
Αντωνόπουλος Γιώργος
Κατά τη χρονική περίοδο από 1 Οκτωβρίου εκάστου έτους μέχρι και 31 Μαϊου του επόμενου έτους: - Ωράριο εισόδου κοινού στο Γραφείο Πρωτοκόλλου κάθε εργάσιμη ημέρα από 08:00 έως 14:00 - Ωράριο εισόδου κοινού στο Γραφείο Ελεγκτών Πυρασφάλειας από 09:00 έως 13:00

Πέραν των καθοριζομένων της παρ. 1.1., στα Γραφεία Προληπτικής και Κατασταλτικής Πυρασφάλειας των ΔΙ.Π.Υ. Αθηνών, Πειραιά και Πατρών, των ΔΙ.Π.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης, Λάρισας και Ηρακλείου και του Γραφείου Πυρασφάλειας της Π.Υ. Βόλου ισχύουν: - Κάθε Τετάρτη ωράριο εισόδου κοινού στα Γραφεία Πρωτοκόλλου και Ελεγκτών Πυρασφάλειας από 08:00 έως 16:30 - Κάθε Τρίτη δεν θα πραγματοποιείται η είσοδος του κοινού στο Γραφείο Ελεγκτών Πυρασφάλειας.

Κατά τη χρονική περίοδο από 1 Ιουνίου έκαστου έτους μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου του ιδίου έτους: - Ωράριο εισόδου κοινού στα Γραφεία Πρωτοκόλλου και Ελεγκτών Πυρασφάλειας κάθε εργάσιμη ημέρα από 08:00 έως 13:00.

Οι ΔΙ.Π.Υ.Ν., ΔΙ.Π.Υ. και ανεξάρτητες Π.Υ., που δεν υπάγονται στην παρ. 1.2., δύναται μετά από αιτιολογημένη έκθεσή των Διοικητή αυτών, να αιτηθούν την υπαγωγή τους στο ωράριο της παρ. 1.2., μετά από έγκριση του Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης (ΠΕ.ΠΥ.Δ.) στην οποία υπάγονται διοικητικά.

Το ανωτέρω αντίστοιχο ωράριο εισόδου κοινού, για ενημέρωση των ενδιαφερομένων, καθώς και κυτίο (ερμάριο) παραπόνων – προτάσεων βελτίωσης με αντίγραφα του σχετικού εντύπου, σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα, να τοποθετηθούν σε εμφανές σημείο σε κάθε γραφείο Πυρασφάλειας.

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top