0
 Ο Αντώνης Μπουρδάκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Γνώρισε την έρευνα και διάσωση κατά την 12ετή παραμονή του στην Κύπρο όπου εντάχθηκε στην ομάδα διάσωσης της Πολιτικής Άμυνας Κύπρου. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, συμμετείχε σε πλήθος επιχειρήσεων όπως καταστροφές από ανεμοστρόβιλους, πλημμύρες, δασοπυροσβέσεις, την καταστροφή μετά από έκρηξη στην Ναυτική βάση ΄΄Ευάγγελος Φλωράκης΄΄, πήρε μέρος σε διάφορες εκπαιδεύσεις με την ΕΜΑΚ Κύπρου και άλλες υπηρεσίες, εισήγαγε την έρευνα και διάσωση αγνοουμένων προσώπων στην Π.Α Κύπρου και σχεδίασε αριθμό ασκήσεων. Διετέλεσε αξιωματικός σχεδιασμού στο κλιμάκιο διάσωσης και εκπαιδευτής σε θέματα καταστροφών. Απολύθηκε με τον βαθμό του προϊσταμένου, όπου και επέστρεψε στην Ελλάδα το 2012.

Η sar.gr σκοπό έχει να αναπτύξει το θέμα της διάσωσης, αστικής και ορεινής, όσο πιο περιεκτικά είναι δυνατό. Απευθύνεται σε επαγγελματίες αλλά και εθελοντές διασώστες οι οποίοι επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους πάνω στο αντικείμενο αυτό.

Η εγγραφή στην sar.gr είναι εντελώς δωρεάν και η χορήγηση της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης σκοπό έχει την ενημέρωση σας για νέα θέματα ενδιαφέροντος.

Ο firemastersface και όλοι η ομάδα του ευχαριστούν τον Αντώνη Μπουρδάκο για το πολύτιμο υλικό που θα μοιραστεί μαζι μας

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top