0


Οι επιλαχόντες της πυροσβεστικής καταγγέλλουν τον Δένδια
Το κείμενο καταγγελία από το http://epilaxonpirosvestis.blogspot.gr
"Η πολιτικη ηγεσια του Υπουργειου Προ.πο,εσκεμμενα εθελοτυφλει εναντι της γνωμοδοτησης του Νομικου συμβουλιου του Κρατους, οσον αφορα στις παρανομες προσληψεις,οπου ελαβαν χωρα στο
διαγωνισμο πυροσβεστων πενταετους υποχρεωσης.Η Γνωμοδοτηση δεν αψηνει περιθωριο προσληψης των εν λογω υποψηφιων με αλλαγμενα Ι καθοτι απαραιτητο τυπικο προσον για τους αντρες υποψηφιους,ηταν η απολυση τους απο το στρατευμα ως ικανοι κατηγοριας Ι1.
Η δηλωση οπου υπεγραφαν οι υποψηφιοι τους εκανε γνωστο οτι για να συμμετασχουν στο διαγωνισμο επρεπε κατα την ημερομηνια της απολυσης τους να ειναι Ι1.Αντι να μην υπογραψουν τη δηλωση,την υπεγραψαν παροτι δεν διεθεταν το εν λογω προσον.
Η γνωμοδοτηση ρητα αναφερει οτι η διοικηση του σωματος οφειλει να μην προσλαβει τους εν λογω υποψηφιους.Η διοικηση τους προσελαβε ομως.Κατοπιν ολων αυτων οι ανθρωποι αυτοι εξακολουθουν να εργαζονται στο πυροσβεστικο σωμα εις βαρος συναδερφων τους επιλαχοντων οπου κατειχαν το προσον της απολυσης απο το στρατευμα ως ικανοι Ι1.
Με τις ευλογιες του Υπουργου Νικολαου Δενδια καθοτι δεν εχει το πολιτικο σθενος να υπογραψει τη γνωμοδοτηση.
Με αποτελεσμα εδω και πανω απο εναμισι χρονο να γινομαστε βορα στις ορεξεις του Υπουργου ως επιλαχοντες ψαχνοντας να βρουμε το δικιο μας.."

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top