0
Τι προσλήψεις σχεδιάζονται φέτος σε Εθνική Άμυνα και Σώματα Ασφαλείας


Σύμφωνα με χθεσινό (08/01/19) ρεπορτάζ του ΑΡΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ - achatzigeorgiou@ethnos.gr στο «ΕΘΝΟΣ»:



Στον τομέα των μονίμων προσλήψεων και με βάση την εφαρμογή της σχέσης 1 προς 1, μεταξύ προσλήψεων και αποχωρήσεων, το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης σχεδιάζει την κατανομή συνολικά πάνω από 9.000 θέσεων.

Για την ακρίβεια 9.030, όπως δήλωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην ΕΡΤ. Για το πώς θα κατανεμηθούν οι προσλήψεις μονίμων, δηλαδή σε ποιες κρατικές δομές θα κατευθυνθούν, ο σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί στις γενικές του γραμμές με περιθώρια κάποιων διορθώσεων αναλόγως των αναγκών.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θερμές ευχαριστίες και δύο επιπλέον ημερήσιες αναπαύσεις σε Αστυνομικούς για την υπερεργασία και την προσφορά τους


 Στην κατανομή περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων:

• 1.000 προσλήψεις στον χώρο της Εθνικής Άμυνας με αποφοίτους από τις παραγωγικές σχολές αξιωματικών, υπαξιωματικών στα διάφορα Σώματα. Σε αυτές τις θέσεις προστίθενται οι επαγγελματίες οπλίτες, οι στρατιωτικοί ιατροί αλλά και το απαραίτητο νοσηλευτικό προσωπικό.




• 600 διορισμοί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Πρόκειται για το προσωπικό που εισάγεται  στις Σχολές Εκπαίδευσης της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.


Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top