0
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ


Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους που επέλεξαν το ψηφοδέλτιό μας και στήριξαν την παράταξή μας αναδεικνύοντας την πρώτη δύναμη.
     Μετά τις δύο προηγούμενες συμμετοχές  μας στις εκλογές το 2014, 2016 και τις σημαντικές καταγραφές μας, έρχεται η τρίτη συμμετοχή το 2018 που μας αναδεικνύει πρώτη δύναμη ανατρέποντας δεδομένα και συσχετισμούς πολλών χρόνων.
     Η μετριοπαθής και υπεύθυνη στάση μας, από ιδρύσεως της ΑΕΠΠ, αλλά και η προσπάθειά μας ο συνδικαλισμός στο κλάδο μας να αλλάξει επίπεδο επιδοκιμάστηκε από τους συναδέλφους  με τρόπο επίσημο και πανηγυρικό. Παράλληλα αποδοκιμάστηκαν παρωχημένες λογικές και πρακτικές που τόσο έχουν ζημιώσει το κίνημα. 
     Το μήνυμα των εκλογών είναι σαφές και ξεκάθαρο. Προχωρούμε όλοι μαζί με σταθερά βήματα εμπρός. Τέλος τα πισωγυρίσματα, οι τυχοδιωκτισμοί και οι πειραματισμοί στις πλάτες των πυροσβεστών.
     Η μεγάλη τιμή και εμπιστοσύνη των συναδέλφων μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη, αγκαλιάζουμε όλους τους συναδέλφους, εγγυόμαστε άπλετο φως σ' όλα και όλους, άμεσα απτά αποτελέσματα με δικαιοσύνη και ισορροπία στην υπηρεσιακή και οπωσδήποτε στη προσωπική ανάγκη.
     ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, μπορούμε να πετύχουμε στη νέα εποχή, στην άνοιξη που έρχεται και ο ερχομός αυτός είναι αναπόφευκτος, γιατί όπως έγραψε ο ποιητής: "μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια, αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την άνοιξη να 'ρθει".



ΑΕΠΠ .................................31,29% (2.244)         
ΔΑΚΥΠΣ..............................29,98% (2.150 )       
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..........................14,46%  (1.037)
ΕΑΚΠ.................................... 8,90%   (638)
ΠΣΠ -(Π.Π)............................ 8,53%   (612)
ΑΑΚ -ΠΟΠΥΣΥΠ  ...............   6,85%  (491)
ΑΚΥΡΑ............................................                (110)
ΛΕΥΚΑ...........................................                 (387)
ΨΗΦΙΣΑΝ.................  ..................................  7.669
   

     Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΠΠ

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top