0


Τα λογια του οδηγού του πυροσβεστικου οχήματος συγκλονιζουν.

Φίλε και συνάδελφε Ανδρέα ..Ζω ειμαι στην οικογένεια μου.
Ηρθε ο χάρος μας χαιρετησε και έφυγε.
Ήταν να ζησουμε.


Το περιστατικό ελαβε χωρα λίγο μετά της 05:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν κληθηκαν οι δυο συνάδελφοι να πάνε σε συμβάν για κοπή δεντρου λόγο της κακοκαιρίας στην περιοχή.
Δουλευαν ακατάπαυστα για πολλές ωρες με αποτέλεσμα να υποστεί φθορες το κοπτικο μηχάνημα και ζητησαν την συνδρομή δευτερου οχηματος από την υπηρεσία.
Κατά την μεταφορά του δευτερου οχήματος οι συνάδελφοι που έκαναν εργο στο συμβαν μπήκαν για λίγο στην καμπινα του πυροσβεστικού οχήματος. Σε χρόνο μηδεν είδαν πως από το αντιθετο ρευμα μια νταλίκα έρχονταν κατά πάνω τους ανεξέλεγκτη .Ο οδηγις του να έχει χασει τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τοπικά με το πυροσβεστικο όχημα.
Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα σήμερα .
Να σημειωσουμε εδώ πως οι δύο συνάδελφοί είχαν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα βάζοντας προστατευτικούς κώνους στο οδόστρωμα πριν ξεκινήσουν να κάνουν έργου καθώς επισης στο συμβάν ήταν και περιπολικο της ΕΛ.ΑΣ για την ομαλή κυκλοφορία του δρόμου.
Οι συνάδελφοι μεταφέρθηκαν προληπτικα στο Νοσοκομείο και ειαιε καλα στην υγεία τους και προσπαθουν να συνελθουν από το σόκ που υπέστησαν και οι δύο.






Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top