0

Ιωάννινα 30 Μαρτίου 2018




Θέμα: «Ενημέρωση μελών» 




Συνάντηση με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μάριο Κάτση είχε το σωματείο Ηπείρου & Βόρειων Ιονίων νήσων 5 ετών πυροσβεστών στην Ηγουμενίτσα. 
Όταν νομοθετήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο η τριετής παράταση της σύμβασης των πενταετών πυροσβεστών, αρχίσαμε ταυτόχρονα τις προσπάθειες για τη μονιμοποίηση τους, πολύ πριν λήξει η τριετία. 
Κάποιοι τότε δεν μας πίστευαν αλλά όλα αυτό το διάστημα καταβάλαμε μεγάλες προσπάθειες και πιέσεις και ιδιαίτερα η κ. Γεροβασίλη, η οποία κατάφερε μετά από διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς να αποσπάσει την έγκριση για να πραγματοποιηθούν οι προσλήψεις. 


Η αντιπολίτευση που μας κατηγορούσε, ας αφήσει τις κραυγές, αφού θα έπρεπε να έχουν λύσει το θέμα από το 2011. Αλλά τότε δεν περιέλαβαν τους πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης στις καταστάσεις για προσλήψεις, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν τόσα χρόνια
Το σημαντικό είναι ότι με την αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος τους, ενδυναμώνεται το έμψυχο δυναμικό του Πυροσβεστικού Σώματος και καταδεικνύεται η πολιτική βούληση της κυβέρνησης για οριστικές λύσεις σε χρόνια προβλήματα.

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top