0







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας από το Σωματείο Εθελοντών Πυροσβε-στών Ν. Αχαΐας (Σ.Ε.ΠΥ.Ν.Α.) που έγινε στο συνεδριακό κέντρο της Αγοράς Αργύρη, την Τρίτη 23-01-2018 και ώρα 19:00.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Σ.Ε.ΠΥ.Ν.Α. κ. Δημήτρης Αθανασόπουλος αναφέρθηκε στις δραστηριότητες που ανέπτυξε το σωματείο το προηγούμενο έτος και ευχα-ρίστησε το Δήμο Πατρέων, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τις υπόλοιπες εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας για την άριστη συνεργασία.

Την πίτα ευλόγησε ως εκπρόσωπος Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών, ο Πανοσιο-λογιότατος Αρχιμανδρίτης Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Πατρέων κ. Παναγιώτης Μελάς και κ. Διονύσης Πλέσσας, από την Πολιτική Προστασία της περιφέρειας ο κ. Νίκος Γυφτάκης και ο πρώην επίτιμος Πρόξενος της Γερμανίας κ. Γεώργιος Αμπατζής. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία παρευρέθησαν, ως εκπρόσωπος των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας ο πυραγός Μάνθος Κυρίτσης, ο υποδιοικητής της 6ης ΕΜΑΚ επιπυραγός Αργύρης Φαλίδας, ο υποδιοικητής του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού επιπυραγός Βασίλης Μαρτζάκλης, ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης Νοτιοδυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων Γιώργος Οικονομόπουλος και άλλοι αξιωματικοί. Από την Ελληνική Αστυνομία παραβρέθηκε ο αστυνομικός διευθυντής Γεώργιος Μιχαλόπουλος. Παρόντες ήταν επίσης και εκπρόσωποι πολλών εθελοντικών ομάδων της Πάτρας.
Τα φλουριά κέρδισαν από την Πατριωτική Πολιτοφυλακή ο Ιωάννης Καψής και έλαβε ως δώρο ένα τάμπλετ και το μέλος του Σωματείου μας  Μαρία Άντζελα Πανουργία η οποία έλαβε ως δώρο μια φωτογραφική μηχανή.
Το διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.ΠΥ.Ν.Α. ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση. Επίσης, ευχαριστεί ιδιαίτερα τους χορηγούς του: το αρτοποιείο «Αρτοπαράδοση» (Αγ. Νικολάου 39, Σαραβάλι) για τη χορηγία της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την καφετέρια «Avenue» Αφοί Μουλαγιάννη για τη χορηγία των αναψυκτικών.









Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top