0


Πάτρα: Συνελήφθη ο πατέρας των παιδιών που βρέθηκαν στο δρόμο - Κυνική η μητέρα

Ο πατέρας των παιδιών παραμένει κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών καθώς δεν είχε νόμιμα χαρτιά παραμονής στη χώρα. Δεν συνελήφθη 
όμως για παραμέληση καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα έχουν αλβανική καταγωγή.

Πραγματικά με απίστευτη κυνικότητα απάντησε η μητέρα των τριών κοριτσιών, όπως αναφέρουν πληροφορίες, όταν της τηλεφώνησαν αστυνομικοί λίγη ώρα αφού είχαν μιλήσει με τον άντρα της.

Οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι πραγματικά με την απάντηση της γυναίκας η οποία φέρεται να τους είπε να κάνουν ότι θέλουν με τα παιδιά, καθώς ζει ένα νέο έρωτα.

 Ο  26χρονος εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, μαζί με τον δικηγόρο του.

Υποστηρίζει πως πριν από λίγο καιρό τον εγκατέλειψε η γυναίκα του και έμεινε ο ίδιος στο σπίτι στα Λεχαινά που διέμενε μαζί με τα τρία κορίτσια και ένα ακόμα παιδί που έχουν.

Τότε αποφάσισε πριν λιγες ημέρες να έρθει στην Πάτρα και να φέρει τα παιδιά στην πεθερά του που διαμένει εδώ ώστε να "πιέσει" όπως λέει ο ίδιος, τη γυναίκα του να επιστρέψει.

Γυρίζοντας στα Λεχαινά μετά από μία δύο ημέρες, είδε το θέμα στην τηλεόραση και αποφάσισε να έρθει να δει τι έχει συμβεί, υποστηρίζοντας, σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr,  πως δεν τα εγκατέλειψε σε καμία περίπτωση.

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top