Θηλιά στο λαιμό είχαν γίνει τα υπέρογκα χρέη για τον 44χρονο μόνιμο της Πολεμικής Αεροποριας που χθες το απόγευμα δεν άντεξε και έπεσε στο κενό, βάζοντας τέλος στη ζώη του, φορώντας όπως έγραψε το tempo24.gr, την στολή του. Υπηρετούσε στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα.

«Δεν στάθηκα τελικά άξιος για τίποτα»... Ήταν τα λόγια που έγραψε σε μια λευκή κόλλα αφήνοντάς τα για να τα διαβάσουν ο γιος  και η γυναίκα του...

Το protothema.gr επικοινώνησε με τον 19χρονο γιο του, ο οποίος είναι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει πως ο αγαπημένος του πατέρας προέβη στο απονενοημένο διάβημα: «Τα χρέη ήταν αυτά που έφθασαν τον πατέρα μου σε αυτό το σημείο. Δεν έχω κάτι άλλο να σας πω, αφήστε με να θρηνήσω».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό του περιβάλλον, ο άτυχος άντρας  δεν είχε εκμυστηρευτεί σε κανέναν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που φαίνεται να αντιμετώπιζε και τελικά τον λύγισαν. Είχε πάρει δάνεια για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις καθημερινές του δυσκολίες και να σπουδάσει τον 19χρονο γιο του, αλλά στην πορεία το χρέος μεγάλωσε και τελικά βρέθηκε μπροστά στο απόλυτο αδιέξοδο.

Τίποτα όμως δεν προμήνυε ότι θα προέβαινε στην απονενοημένη πράξη. Κανείς από το φιλικό περιβάλλον του θύματος δεν είχε αντιληφθεί τον τελευταίο καιρό κάτι περίεργο στη συμπεριφορά του. 
Πηγή: tempo24.gr

 
Top