Θρήνος για τους δύο Αχαιούς οδηγούς που έφυγαν από τη ζωή στην Πατρών - Κορίνθου (pics)


Θρήνος στην Πάτρα και στην Αχαΐα για το τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην Πατρών – Κορίνθου στο ύψος του Δερβενίου. Τα δύο νέα παιδιά που βρήκαν απρόσμενο θάνατο στην Εθνική οδό είναι από την Αχαΐα και εργάζονταν στην ίδια μεταφορική εταιρία.

Πρόκειται για τον 34χρονο Αντώνη Μαξούλια και τον 42χρονο Δημήτρη Πολυδερόπουλο. Η είδηση του θανάτου τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους φίλους και στις οικογένειες τους, ενώ οι σελίδες τους στα social media, έχουν γεμίσει από μηνύματα για καλό ταξίδι.   

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε τα δύο παιδιά το πρωί της Τετάρτης στο ύψος του Δερβενίου, στα σύνορα της Κορινθίας με την Αιγείρα. Οι δύο τους εργάζονταν στην ίδια μεταφορική εταιρία. Το φορτηγό τους ενός εξ αυτών έπαθε βλάβη και ο άλλος που τον βρήκε στον δρόμο του σταμάτησε για να τον βοηθήσει.

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το φορτηγό του ενός εκ των δύο λύθηκε από την θέση του και έπεσε πάνω τους, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει θανάσιμα. Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους. Έτσι, άλλα δύο παιδιά χάθηκαν τόσο άδικα την ώρα που εργάζονταν για το μεροκάματο τους, στον αγώνα της βιοπάλης.


Ο Αντώνης Μαξούλιας

Ο Δημήτρης Πολυδερόπουλος

 
Top