ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ'' ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ
ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ Γ.Ε.Μ.Η. ( 135251601000 )
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το Κοινωνικό έργο ''Προσφέρω'' με έδρα το Μενίδι (Αχαρναί), απαρτίζεται από μια ομάδα εθελοντών πολιτών, οι οποίοι ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, τον δύσκολο αυτό καιρό που ζούμε, με τη βοήθεια του κόσμου, προσφέρουν βοήθεια στους συνανθρώπους μας. Έχουμε ξεκινήσει την δράση μας, απο το 2011.
ΑΡΧΗ ΜΑΣ: ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ .
Συγκεντρώνουμε κουβέρτες, ρουχισμό για όλες τις ηλικίες, υποδήματα, παιχνίδια, σχολικά είδη, τρόφιμα μακράς διαρκείας, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής και φάρμακα ( όχι ληγμένα ).
Τα φάρμακα που συγκεντρώνουμε, παραδίδονται σε Κοινωνικά φαρμακεία- ιατρεία όπως Μενιδίου, Μεταμόρφωσης αλλά και στους Γιατρούς του Κόσμου.
Η διαλογή του ρουχισμού γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε οικογένειας, που ζητάει την βοήθειά μας.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ:
1. Την τρίτη ηλικία, όπου αρκετές φορές έχουμε βοηθήσει, είτε ατομικά είτε σε ιδρύματα όπου φιλοξενούνται.
2. Τα μικρά παιδιά, όπου πολλές φορές τους πηγαίνουμε ρουχισμό, υποδήματα και παιχνίδια στα ιδρύματα όπου φιλοξενούνται, όπως Κιβωτό του Κόσμου, Λύρειο ίδρυμα, Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, Βρεφών Μητέρα κτλ.
3. Τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ψυχιατρικά ιδρύματα και χρειάζονται ρουχισμό που φροντίζουμε να τους παρέχουμε, όπως στο ψυχιατρικό Νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο, Δαφνί κτλ.
4. Τους συνανθρώπους μας που κοιμούνται έξω και δυστυχώς ακόμα και μικρά παιδιά. Όσο μπορούμε τους παρέχουμε ρουχισμό, υποδήματα, κουβέρτες αλλά και σπιτικό ζεστό φαΐ.
5. Επίσης έχουμε στείλει ανθρωπιστική βοήθεια σε ρουχισμό,υποδήματα αλλά και σε φαρμακευτικό υλικό μέσω πρεσβείας σε εξωτερικό όπως Παλαιστίνη, Συρία και Σερβία.
6. Καθημερινά στηρίζουμε τις ευπαθείς ομάδες σε υλικά αγαθά που έχουν ανάγκη και με συχνές αποστολές σε εθελοντικές ομάδες και συλλόγους που υποστηρίζουν πρόσφυγες.
7. ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΆΣΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ'' ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΧΑΡΝΑΙ, ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛ: 6937191968 - 6971724357 ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Η ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ FACEBOOK....
8. Δημοσιεύσεις με τραπεζικούς λογαριασμούς και υβριστικά μηνύματα θα διαγράφονται καθώς και οι χρήστες αυτών.
Τα ρούχα και τα υποδήματα που προσφέρετε να είναι σε καλή κατάσταση όχι σκισμένα, όχι βρόμικα.
Όταν μας ζητάτε πράγματα και ενημερώνεστε οτι έχουν βρεθεί, παρακαλείστε εντός 10 ημερών να τα παραλαμβάνετε, αλλιώς θα δίνονται σε άλλες οικογένειες.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ''
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ
e-mail: koinonikoergoprosfero@yahoo.gr
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ: 6937191968 - 6971724357 ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ: ΟΔΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 8 ΑΧΑΡΝΑΙ 
 
Top