Για καλύτερο συντονισμό της προσπάθειας και μεγαλύτερη ασφάλεια


Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν εθελοντικά στην όλη προσπάθεια για κατάσβεση της φωτιάς στη Σολέα καλούνται να επικοινωνούν με την αρμόδια υπηρεσία του κράτους στο τηλέφωνο 22608535, για καλύτερο συντονισμό της προσπάθειας και μεγαλύτερη ασφάλεια, αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί ο Επίτροπος Εθελοντισμού, Γιάννης Γιαννάκη.

Σημειώνει πως είναι σημαντικό να προσέρχονται στο χώρο συντονισμού με την κατάλληλη ένδυση, όπως άρβυλα ή ψηλά και σκληρά παπούτσια, μακρύ παντελόνι με σκληρό ύφασμα, πετσέτα προσώπου, και έχοντας μαζί τους εργαλεία όπως τσάπα και φτυάρι.

Ο Επίτροπος βρίσκεται και σήμερα στον χώρο του Κέντρου Συντονισμού των επιχειρήσεων κατάσβεσης της πυρκαγιάς, για τον συντονισμό των εθελοντών και της υπεράνθρωπης προσπάθειας που συντελείται. "Οι Εθελοντές, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Πολιτική Άμυνα, το Τμήμα Δασών, το Τμήμα του Υπουργείου Εσωτερικών, η Επαρχιακή Διοίκηση, συνεχίζουν τη μάχη με τις φλόγες, όπου με το θάρρος, τη γενναιότητα και το ήθος τους, προκαλούν ρίγη συγκίνησης και υπερηφάνειας σε όλους όσοι βιώνουμε από κοντά τη συγκλονιστική αυτή προσπάθεια των συμπολιτών μας για παροχή βοήθειας", σημειώνει.

Ο κ. Γιαννάκη εκφράζει, παράλληλα, τη βαθιά του θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των ηρώων δασοπυροσβεστών Ανδρέα Σοφοκλέους και Μάριου Αριστοτέλους, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, δίνοντας μάχη με τις φλόγες.

http://www.onlycy.com/
 
Top