Δεν ταυτοποιείται το DNA του «δράκου» με τον δολοφόνο της 69χρονης

Αθήνα
Δεν αποδεικνύουν συμμετοχή του 30χρονου κατηγορούμενου για έξι επιθέσεις σε βάρος γυναικών στο Μαρούσι και στη δολοφονία της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου τα αποτελέσματα των πρώτων εργαστηριακών εξετάσεων στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως διαφάνηκε από τον έλεγχο σε αποτυπώματα και DNA, δεν προκύπτει προς το παρόν ταυτοποίηση του 30χρονου με τον δράστη της στυγερής δολοφονίας της άτυχης συνταξιούχου. Και ο ίδιος, που πήρε σήμερα νέα προθεσμία για να απολογηθεί για τις κατά συρροή απόπειρες βιασμού που του αποδίδονται, αρνείται επίμονα στις καταθέσεις του προς τους αστυνομικούς κάθε ανάμειξή του στην υπόθεση Αγραφιώτου.

Η πιθανότητα, ωστόσο, εμπλοκής του παραμένει ακόμα ανοιχτή για τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δεδομένου ότι υπό εξέταση στα εργαστήρια παραμένουν και άλλα ευρήματα που συλλέχθηκαν από τον τόπο του εγκλήματος και το σπίτι του 30χρονου. 

Σε κάθε περίπτωση, οι αστυνομικές έρευνες στρέφονται και προς άλλες κατευθύνσεις.

Παράλληλα, και ο αρμόδιος ιατροδικαστής, Γιώργος Ντιλέρνια, συνεχίζει την ανάλυση των ευρημάτων του, εν αναμονή και των χρονοβόρων ιστολογικών εξετάσεων.

 
Top