Στον εισαγγελέα ο 30χρονος για τις απόπειρες βιασμού

Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί σε ανακρίτη και εισαγγελέα οδηγήθηκε πριν από λίγο ο άντρας τον οποίο πέντε γυναίκες στο Μαρούσι  έχουν καταγγείλει πως τους επιτέθηκε με σκοπό να τις βιάσει. Ο συλληφθείς έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού κατά συρροή. Ο αριθμός των γυναικών που έχουν καταθέσει στην αστυνομία αυξήθηκε όταν, σήμερα, μία ακόμη γυναίκα αποφάσισε να επικοινωνήσει με τις αρχές και να περιγράψει τα όσα βίωσε. 
Ο άντρας δε θέλησε να πει οτιδήποτε στους δημοσιογράφους και με καλυμμένο το πρόσωπο και τη συνοδεία των αστυνομικών οδηγήθηκε εντός του δικαστικού κτιρίου. 

Τι είπε ο «δράκος» στους αστυνομικούς
"Μιλάει και λέει ακατάληπτα πράγματα και άλλες φορές κάθεται στην καρέκλα σαν φυτό", λένε οι αστυνομικοί στο CNN Greece για τον άνδρα που συνελήφθη το πρωί.
"Είναι ξεκάθαρο ότι έχει έντονα ψυχιατρικά προβλήματα και δύσκολα μπορούμε να καταλάβουμε τι λέει καθώς δείχνει να έχει και διανοητικά έντονα προβλήματα", προσθέτουν.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν 30χρονο ο οποίος εργάζεται σε περίπτερο στο Γαλάτσι και μάλιστα μένει μόλις 500 μέτρα από το σημείο που επιτίθετο στις γυναίκες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και σήμερα το πρωί που οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν με βάση τα χαρακτηριστικά του μετά από τις καταθέσεις των γυναικών, εκείνος φορούσε τα ίδια ρούχα και τον ίδιο χαρακτηριστικό σκελετό γυαλιών όπως και προχθές που προσπάθησε να βιάσει δύο γυναίκες στην υπόγεια διάβαση της οδού Καποδιστρίου στο Μαρούσι.
Τα θύματα του τον έχουν ήδη αναγνωρίσει, ενώ οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν και τους συγγενείς του για να εξακριβώσουν εάν έχει νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική.
Ο "δράκος" είχε επιχειρήσει να επιτεθεί σε μία γυναίκα, η οποία όμως αντιστάθηκε και εκείνος τράπηκε σε φυγή, σε πάρκο πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο, στην οδό Καποδιστρίου.
Εκατοντάδες μέτρα πιο μακριά τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.


 
Top