0



Κύπρια υποψήφια βουλευτής στη σύζυγο του εραστή της: Θα σου φυτέψω μια σφαίρα στο κεφάλι



Διαβάστε τα sms που αντάλλαξαν 

Η παρενόχληση από την υποψήφια βουλευτή άρχισε μετά την διακοπή της ερωτικής σχέσης που είχε συνάψει με παντρεμένο άντρα, ο οποίος έκανε και τη καταγγελία μαζί με τη σύζυγο του

Διάταγμα περιοριστικών μέτρων εναντίον της υποψήφιας βουλευτού του ΕΛΑΜ  (παράρτημα Χρυσής Αυγής στη Κύπρο)  εξέδωσε με ενδιάμεση απόφαση του το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας μετά από καταγγελίες  ζευγαριού  για παρενόχληση τους.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο η παρενόχληση από την υποψήφια βουλευτή άρχισε μετά την διακοπή της ερωτικής σχέσης που είχε συνάψει με παντρεμένο άντρα, ο οποίος έκανε και τη καταγγελία μαζί με τη σύζυγο του.

Ο άντρας που είχε συνάψει εξωσυζυγική σχέση με την υποψήφια βουλευτή κατέθεσε στην αστυνομία ότι μετά την διακοπή της σχέση τους, εκείνη αντέδρασε απειλώντας τον ίδιο και την οικογένεια του.

Στο δικαστήριο κατατέθηκαν ως τεκμήρια τα μηνύματα (sms) τα οποία σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, έστειλε η υποψήφια βουλευτής στην σύζυγο του πρώην εραστή της και τα οποία το δικαστήριο θεώρησε απειλητικά και υβριστικά.



Μεταξύ άλλων στα μηνύματα απειλούσε την σύζυγο του πρώην εραστή της ότι θα της φυτέψει μια σφαίρα στο κεφάλι γιατί είναι ψυχρή εκτελέστρια κλπ.

Κατατέθηκαν επίσης και sms τα οποία είχαν σταλεί και από καρτοκινητό με άγνωστο ιδιοκτήτη. Η υποψήφια βουλευτής αρνείται ότι αυτά τα έστειλε η ίδια.

Το δικαστήριο της απαγόρευσε μέχρι το τέλος της δίκης να πλησιάζει ή να επικοινωνεί με το ζευγάρι και τους συγγενείς του.

Η ίδια η υποψήφια βουλευτής που επιδιώκει να καταλάβει μια θέση στη Βουλή στις εκλογές της 22ας Μαΐου που γίνονται στη Κύπρο, ότι τα όσα αναφέρονται στα απειλητικά μηνύματα είναι η μία πλευρά των γεγονότων. Η ίδια υποστηρίζει ότι ο πρώην εραστής της και η σύζυγος του, ήδη διώκονται ποινικώς για τα αδικήματα της συνωμοσίας και της ψευδορκίας.

http://www.protothema.gr/





Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top