0




Η Τουρκία όχι μόνο δεν δέχεται ουσιαστική επίπληξη από το ΝΑΤΟ, που υποτίθεται βρίσκεται στο Αιγαίο για το «προσφυγικό», αλλά, να τα πούμε λαϊκά, μας την βγαίνει και από πάνω!
Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι με πρωτοφανές θράσος καταγγέλλουν την πτήση του Α/ΓΕΕΘΑ Ε.Αποστολάκη με F-16 στην περιοχή μεταξύ της Εύβοιας και των Ψαρών, γιατί όπως ισχυρίζονται «παραβίασε» τα τουρκικά κυριαρχικά δικαιώματα στην συγκριμένη περιοχή!

Η τουρκική εφημερίδα Sözçü αναφέρει μάλιστα: «Μετά την εισβολή (!) της Ελλάδας στα 17 νησιά η ένταση στο Αιγαίο σταδιακά ανεβαίνει. Πρόσφατα στις 12,14 και 14 του Απρίλη η Πολεμική
Αεροπορία παρεμπόδισε τις πτήσεις των μαχητικών της ΤΗΚ και λίγες ημέρες αργότερα ο Α/ΓΕΕΘΑ Ε.Αποστολάκης παραβίασε τον εναέριο χώρο μας με ένα F-16».
Η εφημερίδα δεν μένει σε αυτό και κατηγορεί το Τουρκικό Επιτελείο για σιωπή, καθώς δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση επί του θέματος!
Ωστόσο, απ' ό,τι φαίνεται την ανακοίνωση η Άγκυρα την έβγαλε μέσω της εν λόγω εφημερίδας, καθώς ως γνωστόν σύσσωμος ο τύπος της Τουρκίας βρίσκεται στην υπηρεσία του Ερντογάν, ο οποίος έχει αυξήσει την επιθετικότητα της γείτονας κατά της χώρας μας, διεκδικώντας με την ανοχή ΗΠΑ και ΝΑΤΟ το μισό Αιγαίο, την Θράκη αλλά και την Κύπρο.

Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top