GreekGuide.com: Η εφαρμογή που «παίζει» την Αθήνα στα δάχτυλα

05/02/201616:5205/02/201617:05  (upd)
Εκτύπωση
GreekGuide.com: Η  εφαρμογή που «παίζει» την Αθήνα στα δάχτυλα
0
SHARES
FacebookTwitterGoogle+LinkedIn
Το Athens app by GreekGuide.com είναι  το app που χρειάζεσαι για να μάθεις την Αθήνα στα καλύτερά της.

Όλοι (ανα)γνωρίζουμε πλέον πως οι εφαρμογές (apps) είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Έχοντας αφήσει (σχεδόν) πίσω τους παραδοσιακούς οδηγούς, βρίσκουμε τη λύση μέσα από την οθόνη του κινητού μας. 

Βρήκαμε μια εφαρμογή λοιπόν που μας «έλυσε τα χέρια» στην ερώτηση «τι θα κάνουμε σήμερα» κι όχι μόνο. Το όνομα αυτής: GreekGuide.com 

Τι είναι όμως το GreekGuide.com;

Το GreekGuide.com έκανε την εμφάνισή του στις ζωές μας με το λανσάρισμα του πρώτου του app, του Athens app by GreekGuide.com πριν περίπου 3 χρόνια και έκτοτε έχει  συμπληρώσει 26 οδηγούς για 26 διαφορετικούς ελληνικούς προορισμούς. Καλοκαιρινοί, χειμερινοί, all time classic προορισμοί και πανέμορφες ελληνικές πόλεις έχουν πλέον το δικό του ανανεωμένο και ενημερωμένο οδηγό σε μορφή εφαρμογής. Τα downloads έχουν ξεπεράσει συνολικά τα 250.000 κοινό αρκετά μεγάλο και ενθαρρυντικό μιας και το προτιμούν όχι μόνο «locals» αλλά και τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Τα apps κατεβαίνουν δωρεάν, είναι συμβατά και για iphone αλλά και για android, ενώ είναι δίγλωσσα και 100% offline που σημαίνει ότι δεν χρειαζόμαστε ίντερνετ για να περιηγηθούμε στο περιεχόμενό τους.

*εξαιρείται η υπηρεσία δρομολόγησης, ενημέρωσης καιρού και μετατροπής νομίσματος

Τι γίνεται με την Αθήνα; 

Είναι αξιοσημείωτο πως με το Athens app by GreekGuide.com νιώθεις πως όλη η πόλη βρίσκεται στο χέρι σου! Εστιατόρια, café, bar, ιδέες του τι μπορείς να κάνεις στην Αθήνα ανάλογα με τη διάθεσή, το budget και τις προτιμήσεις σου, events, σημεία ενδιαφέροντος που βρίσκονται κοντά σας, αλλά και όλα τα νέα της πόλης εντάσσονται στο χρηστικό του περιεχόμενο.

To περιεχόμενό του εκπροσωπεί τον παλμό της πόλης, ενώ ανανεώνεται διαρκώς. Δημοσιογράφοι «ξεσκονίζουν» την πόλη, βρίσκουν τα καλύτερα και μας δίνουν όλα τα info συνοδεία πλούσιου image gallery. Ένα άλλο συν που μας αρέσει πολύ είναι πως ενώ πολλές φορές ξεχνάμε πόσο όμορφη είναι η Αθήνα και πόσα πράγματα μπορεί να κάνει κάποιος σε αυτήν, η συγκεκριμένη εφαρμογή βρίσκει τρόπους να στο θυμίζει. Πέρα από το σύγχρονο κομμάτι του «food & drink» μαθαίνουμε πληροφορίες που μας παρακινούν να εξερευνούμε και να ανακαλύπτουμε εκ νέου την Αθήνα ως «ταξιδιώτες». 

Χρηστικές πληροφορίες όπως χάρτες και GPS, τιμές, ωράρια λειτουργίας, διαδραστικά buttons για απευθείας κλήση, share κ.α. κάνουν τις αποφάσεις μας ευκολότερες, όσο καταλήγουμε σε λίγα μόλις λεπτά τι μας «κουμπώνει γάντι» για την έξοδό μας. Κι όλα αυτά στο λεπτό, δωρεάν και (αν χρειαστεί) χωρίς ίντερνετ. Η Αθήνα στα καλύτερα της, έτοιμη να την παίξουμε στα δάχτυλα λοιπόν. Με το Athens App by GreekGuide.com 

Περισσότερες Πληροφορίες www.greekguide.com 
Κατέβασε τα apps εδώ http://www.greekguide.com/gr/apps 

http://www.protothema.gr/
 
Top