Πυροσβέστης τραυματίστηκε για να σώσει σκύλο

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή της Δραγοψάς χωρίς να την γνωρίζει καλά και το κυνηγόσκυλο βρέθηκε ξαφνικά πάνω σε έναν βράχο από τον οποίο δεν μπορούσε να κατεβεί 

Στο νοσοκομείο κατέληξε λόγω της ευσυνειδησίας του ένας πυροσβέστης από την υπηρεσία των Ιωαννίνων, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια επιχείρησης για τη διάσωση ενός κυνηγετικού σκύλου που είχε εγκλωβιστεί πάνω σε βράχο!

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή της Δραγοψάς χωρίς να την γνωρίζει καλά και το κυνηγόσκυλο βρέθηκε ξαφνικά πάνω σε έναν βράχο από τον οποίο δεν μπορούσε να κατεβεί και ο ίδιος δεν έφτανε για να τον κατεβάσει! Έτσι, ειδοποίησε την Πυροσβεστική, κλιμάκιο της οποίας έφτασε στο σημείο και ξεκίνησε επιχείρηση για να απελευθερώσει τον σκύλο.

Όμως, στην προσπάθειά του να φτάσει το τρομαγμένο ζώο, ένας από τους πυροσβέστες γλίστρησε και έπεσε στο κενό από αρκετό ύψος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου κρίθηκε απαραίτητο να παραμείνει για νοσηλεία. Η επιχείρηση, πάντως, συνεχίστηκε και ο σκύλος απεγκλωβίστηκε σώος και αβλαβής.

 
Top