Κανονικά η μεταφορά μαθητών από το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας την Πέμπτη



Κανονικά η μεταφορά μαθητών από το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας την Πέμπτη

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, ημέρα γενικής απεργίας, τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας που θα μεταφέρουν μαθητές στα σχολεία τους.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας την 4/2/2016 από τις 09.00:-13:00. Κατόπιν αυτών, αύριο Πέμπτη τα λεωφορεία μας θα μεταφέρουν κανονικά τους μαθητές στα σχολεία τους και από τις 9 το πρωί και μέχρι τη 1 το μεσημέρι δεν θα εκτελέσουν κανένα δρομολόγιο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας μας, σεβόμενο αφενός τους γονείς και τους μαθητές που είναι κάτοικοι χωριών και μετακινούνται καθημερινά από και προς τα σχολεία και αφετέρου τους μετόχους και τους εργαζομένους της οι οποίοι δεν μπορούν να αντέξουν άλλο την υπέρμετρη φορολόγηση αλλά και τη σχεδιαζόμενη από την μεριά της κυβέρνησης και των δανειστών καταστροφή του ασφαλιστικού συστήματος και επιθυμούν να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης, αποφασίζει να πραγματοποιηθεί στάση εργασίας την 4/2/2016 από τις 09:-13:00.

» Κατόπιν αυτών, αύριο Πέμπτη τα λεωφορεία μας θα μεταφέρουν κανονικά τους μαθητές στα σχολεία τους και από τις 9 το πρωί και μέχρι τη 1 το μεσημέρι δεν θα εκτελέσουν κανένα δρομολόγιο προς οποιονδήποτε προορισμό. Στις 13.05 θα αναχωρήσει λεωφορείο με κατεύθυνση την Αθήνα και στη συνέχεια θα μεταφερθούν οι μαθητές από τα σχολεία τους στους τόπους διαμονής τους.

»Τόσο οι μέτοχοι όσο και το προσωπικό της εταιρείας, μέσω των σωματείων τους, δηλώνουν απερίφραστα την πλήρη συμπαράστασή τους στον αγώνα όλων των κοινωνικών ομάδων που θα βρεθούν αύριο στο "πεζοδρόμιο" διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο τόσο για τους ίδιους όσο και για τα παιδιά τους.»


 
Top