Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου: Δυναμικό παρών εθελοντών της Δημοτικής Ενότητας Φιγαλείας στην κοπή της πίτας



Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου βρέθηκαν εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας Φιγαλείας από τη Νέα Φιγαλεία και τα Πετράλωνα.

Οι εθελοντές τίμησαν την πρόσκληση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και παρά τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στη ορεινή Ολυμπία κατάφεραν να παραβρεθούν στη κοπή της πίτας χαροποιώντας ιδιαίτερα τη διοίκηση. Από τη Νέα Φιγαλεία παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Δ.Δ.Νέας Φιγαλείας Ολυμπία Κατσάμπουλα και ο Εθελοντής Θάνος Χουλιάρας ενώ από τα Πετράλωνα ο πρόεδρος του Δ.Δ.Πετραλώνων Χαράλαμπος Αποστολόπουλος και ο Εθελοντής Γιώργος Γενναίος. Μετά το πέρας της κοπής, ο διοικητής κ.Κώστας Κυριακόπουλος είχε συνάντηση με τους εθελοντές της Δ.Ε.Φιγαλείας στο γραφείο του παρουσία του αναπληρωτή διοικητή κ.Ηλία Μανιάτη και του προιστάμενου του Π.Κ.Κρεστένων Νίκου Γαλάνη όπως επίσης και του Τ.Ε της Ε.Α.Α.Ν Ηλείας κ.Ζώη Υφαντή.

Εκεί συζητήθηκαν θέματα πυρασφάλειας που αφορούν τη Δημοτική Ενότητα Φιγαλείας αλλά και το πως η Νέα Φιγαλεία μπορεί να αποκτήσει δικό της πυροσβεστικό όχημα επανδρωμένο με εθελοντές. Τέλος η πρόεδρος κ.Κατσάμπουλα ενημερώθηκε πως σύντομα το Πυροσβεστικό Σώμα θα επισκεφθεί τις σχολικές μονάδες της Νέας Φιγαλείας με σκοπό να μάθουν οι μαθητές να αντιδρούν σε περίπτωση πυρκαγιάς αστικής ή δασικής.

**Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Φιγαλείας ευχαριστούν θερμά και δημόσια την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου για την πρόσκληση και εύχονται στο Πυροσβεστικό Σώμα του Νομού Ηλείας καλή χρονιά με υγεία σε όλους.

Πηγή: #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24
 
Top