Κάτω από το κάθισμα έκρυβε την ηρωίνη

Oι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον ύποπτο και διαπίστωσαν ότι κάτω από το κάθισμα του οδηγού είχε κρυμμένη μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 253,5 γραμμαρίων

Ο τρόπος με τον οποίο οδηγούσε το αυτοκίνητό του στη νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου ένας 51χρονος, έβαλε σε υποψίες τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών που τον σταμάτησαν στην περιοχή των Σαγαιίκων. 

Εκείνος, όμως, αντιστάθηκε σθεναρά για να αποφύγει την έρευνα και τη σύλληψή του. Τελικά, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον ύποπτο και διαπίστωσαν ότι κάτω από το κάθισμα του οδηγού είχε κρυμμένη μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 253,5 γραμμαρίων σε μορφή «βράχου», ενώ στην τσέπη του είχε άλλη μια με 6,4 γραμμάρια. 

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών και ο 51χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών και για αντίσταση.

*** Την στιγμή που προμήθευε δύο 35χρονους με ηρωίνη βάρους 1,2 γραμμαρίου, εντοπίστηκε ένας 37χρονος στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Στην κατοχή του και στο σπίτι του βρέθηκαν άλλη μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 0,7 γραμμαρίου, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, δύο χάπια άγνωστης σύστασης που εστάλησαν για ανάλυση στο χημείο και 660 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση των απαγορευμένων ουσιών. Και οι τρεις παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

*** Ένδεκα συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 4,4 γραμμαρίων ετοιμαζόταν να διακινήσει στα στέκια τοξικομανών ένας 50χρονος που συνελήφθη από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου που έκαναν έρευνα στην κατοικία του. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

 
Top