Συγκλονίζει η αυτοκτονία 28χρονου στο Πήλιο



Συγκλονίζει η αυτοκτονία 28χρονου στο Πήλιο

Σοκ προκαλεί η αυτοκτονία 28χρονου άνδρα στη Δράκεια του Πηλίου την Δευτέρα (01/02/2016), οποίος έφτιαξε αυτοσχέδιο βρόχο με ιμάντα που πήρε από ρολά και κρεμάστηκε από κλαδί μουριάς στο κτήμα έξω από το σπίτι του.

Ο 28χρονος προέβη στο απονενοημένο διάβημα, ενώ ήταν μόνος στο σπίτι. Οι γονείς του είχαν πάει στο περιβόλι για αγροτικές εργασίες. Η οικία τους βρίσκεται σε απομονωμένη περιοχή κοντά σε ρεματιά και κάτω από τον κεντρικό δρόμο, με αποτέλεσμα να μη γίνει έγκαιρα αντιληπτός από κανένα.

Ο νεαρός είχε ήδη εκπνεύσει, όταν τον βρήκε ο πατέρας του. Δεν υπήρχε κανένα περιθώριο χρόνου για να τον σώσει.

Ο γιατρός του ΕΚΑΒ που κλήθηκε είπε ότι ο νεαρός είχε καταλήξει τουλάχιστον μία με μιάμιση ώρα πριν εντοπιστεί. Η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr ο 28χρονος δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. 

Ωστόσο, φαίνεται να αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του, τα οποία τον στεναχωρούσαν πολύ. Ένα τροχαίο ατύχημα πριν μερικά χρόνια του είχε αφήσει κινητικά προβλήματα, ενώ επιπλέον δεν έβρισκε δουλειά για να εργαστεί.

 
Top