Η μάνα και ο σύντροφός της κακοποιούσαν σεξουαλικά και βασάνιζαν τα 2 αγοράκια της

Κακοποιούνταν σεξουαλικά, έσβηναν στα κορμάκια τους τσιγάρα, τα έκαιγαν με καυτό λάδι στα πόδια και τα έκλειναν στο υπόγειο για τιμωρία.
Βασανιστήρια που δεν τα χωράει ο νους, υφίσταντο δύο ανήλικα αδέλφια από την Πέλλα από την ίδια την ίδια τη μάνα τους και το σύντροφό της.
Παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες για τον εφιάλτη που ζούσαν τα δύο αγοράκια, 11 και 9 ετών (σήμερα), μόλις πριν από λίγες εβδομάδες βρέθηκαν υπό την προστασία της Πολιτείας και φιλοξενούνται πλέον σε ίδρυμα προστασίας ανηλίκων.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν, κατόπιν τυχαίου αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του άνδρα μικροποσότητες ναρκωτικών με συνέπεια αυτός να συλληφθεί. Διαπιστώθηκε -περαιτέρω- ότι εναντίον του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της κακοποίησης και έτσι παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην α΄ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.
Προηγουμένως, σύμφωνα με το Aθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ασκήθηκε εναντίον του ποινική δίωξη από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ενδοοικογενειακή βία και κατοχή ναρκωτικών. Ανάλογο ένταλμα εκκρεμεί και σε βάρος της μητέρας των παιδιών, η οποία διώκεται για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκου, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η υπόθεση άρχισε να ερευνάται από το 2011, μετά από καταγγελίες που είχαν γίνει τότε. Τον καιρό εκείνο η κατηγορούμενη γυναίκα ζούσε με το σύντροφό της και τους ανήλικους γιους της στην Πέλλα, ενώ αργότερα φαίνεται ότι μετακόμισαν στη Θεσσαλονίκη. Η έρευνα των διωκτικών αρχών συνεχίζεται, καθώς υπάρχουν καταγγελίες που αναφέρουν φωτογράφηση της κακοποίησης από αγνώστους, τα μικρά ονόματα των οποίων βρίσκονται εν γνώσει των αρχών που προσπαθούν να τους εντοπίσουν.
Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν πηγές της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και της ιατροδικαστικής έκθεσης.

 
Top