Λαμπάδιασμα νταλίκας...

Φωτό - Ρεπορτάζ Γεώργιος Νιώρας 
Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα στο Μενίδι την Τρίτη 17 Νοεμβρίου. Το ατύχημα σημειώθηκε όταν διερχόμενη νταλίκα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως ήρθε σε επαφή με τα ηλεκτροφόρα καλώδια των γραμμών του ΟΣΕ. 
Πιο συγκεκριμένα ο Τούρκος οδηγός της, όταν διασταυρώθηκε με άλλο όχημα, έκανε ελιγμούς, με αποτέλεσμα το πίσω μέρος της νταλίκας να έρθει σε επαφή με τα ηλεκτροφόρα καλώδια. Ως συνέπεια ακολούθησαν δυο δυνατές εκρήξεις και η νταλίκα που μετέφερε υφάσματα, κάηκε ολοσχερώς, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα ή τραυματίες. 
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές κι αστυνομικές δυνάμεις. 

Άμεση υπήρξε και η παρέμβαση του Δήμου Αχαρνών, με τον Αντιδήμαρχο ανακύκλωσης και καθαριότητας Θεόδωρο Συρινίδη, ο οποίος έσπευσε στο σημείο με ειδικά οχήματα, προκειμένου να απομακρυνθεί το καμένο φορτίο από την νταλίκα και να καθαριστεί ο δρόμος από τυχόν επικίνδυνα υπολείμματα. 
Ο Αντιδήμαρχος εν συνεχεία επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα όπου και κατέθεσε αίτημα ώστε να υπάρξει επίσημη εκτίμηση, για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.    
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως το συμβάν έρχεται να αποκαλύψει τον μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας που καραδοκεί από τις υπέργειες ηλεκτροφόρες Γραμμές του ΟΣΕ, που διέρχονται μέσα από το Κέντρο της πόλης των Αχαρνών.
Αιτία της ανάφλεξης υπήρξε η επαφή του πίσω μέρους του οχήματος με τα ηλεκτροφόρα καλώδια των Γραμμών του ΟΣΕ

Μετά τις δύο εκρήξεις, μαύρος καπνός

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές κι αστυνομικές δυνάμεις




http://menidiatis.blogspot.gr/
 
Top