Αριθ. Πρωτ: 1051                                    Αθήνα: 02.10.2015
           Αρ. Σελίδων: 1

                                                                        Προς : Σωματεία- Μέλη

                             Θέμα: «Ενημέρωση Μελών»

Συνάδελφοι,
Την Πέμπτη 15-10-2015 αναμένεται να συζητηθεί και να ψηφιστεί στην Βουλή ο προγραμματισμός των Υπουργείων για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2016-2019.
    Σε ότι μας αφορά άμεσα σας ενημερώνουμε, ότι στον προγραμματισμό που έχει κατατεθεί από το Υπουργείο Προ.Πο. έχει συμπεριληφθεί και προβλεφθεί η δαπάνη για την Ομογενοποίηση του Π.Σ., με το υπ΄ Αριθμ. Πρωτ. 8001/1/9 - α΄ από 27-4-2015 Γ.Δ.Ο.Ε.Σ., στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2016-2019 και αναμένεται η ψήφισή του.Ποιό συγκεκριμένα στον προγραμματισμό του Υπουργείου έχει συμπεριληφθεί η δαπάνη για την περίπτωση Ομογενοποίησης των 2200 περίπου Π.Π.Υ που τηρούν τα τυπικά προσόντα του Ν.3938/2011 αλλά και η δαπάνη για την περίπτωση Ομογενοποίησης και των 4000 Π.Π.Υ.


     Εάν δεν ψηφιστεί - εγκριθεί η δαπάνη που μας αφορά, σχετικά με την Ομογενοποίηση του Προσωπικού, τότε αντιλαμβάνεστε ότι αμφισβητείται ευθέως η Ομογενοποίηση του Προσωπικού ακόμα και στο τέλος της Πενταετίας πόσο μάλλον νωρίτερα που εμείς αποσκοπούμε.
Συνάδελφοι,
   Λόγω της μεγάλης σοβαρότητας του ζητήματός μας αυτού, καλούνται τα Σωματεία άμεσα να προγραμματίσουν επαφές με τους Βουλευτές των Νομών και των Περιφερειών ευθύνης τους και να τους προτρέψουν με την τοποθέτηση και την ψήφο τους στην Βουλή, να εγκριθεί στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής του Υπουργείου Προ.Πο η δαπάνη που αφορά την Ομογενοποίηση και των 4000 Π.Π.Υ με το Πυροσβεστικό Προσωπικό του Π.Σ.
             Για ότι νεώτερο θα σας Ενημερώσουμε.

                                                         Με εκτίμηση,
                                                   Για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.

                  Ο Πρόεδρος                                                          Ο Γεν. Γραμματέας
           Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος                                       Ανδρεαδάκης Μ. Βασίλειος


http://www.popysyp.gr/
 
Top